Lite sliten

Festen igår var mkt trevlig....kom väl ca 20 pers eller något sådant. Själv var jag inte hemma förrän runt halv fyra i morse och somnade väl en timma senare efter att ha suttit och chattat med Peder i en timma ungefär. Så idag är jag lite trött och sliten och ser väl inte jättemycket fram emot att gå upp 6.30 imorgon. Vet väl inte riktigt vad jag ska hitta på idag....men vore väl kanske trevligt att hälsa på någon....Får se vad jag orkar med

Tiden räcker inte till

Pratade med Weronica idag och tyvärr hinner vi inte träffas nu när hon är hemma. Hon är inte hemma så länge och hennes schema är fullt. Tiden räcker inte till. Däremot kommer hon hem i Januari under en lite längre period och då ska vi träffas istället. Jag önskar henne iaf en fortsatt trevlig vistelse under sin utlandstjänstgöring.

Fyra viner ...

Fyra viner blev inköpet på systembolaget. Samtliga vita söta viner. Jag hoppas på en trevlig kväll dock ska jag inte dricka alla fyra viner....nej jag tar med mig ett av dem. Sen blir man väl en av de äldsta på festen. Känns som det brukar vara så nu för tiden. Det ska bli kul att se vad det är för människor som dyker upp. Har nog inte träffat så många av dem. Typ bara de som är från samma ort som jag ursprungligen. Men det är alltid trevligt att träffa nya människor. Har ju lärt känna många nya människor de senaste månaderna vilket är väldigt trevligt.

städtime

Idag har jag lägenhetern för mig själv....ända till imorgon faktiskt...så jag tänkte ta och städa lite. Vill få lite ordning och reda här hemma och det är lika bra att vara ensam slipper jag tjata på mitt ex att han ska hjälpa till för då blir jag bara på dåligt humör och det vill jag inte idag. Idag vill jag vara på bra humör när jag ska på fest.

Vilket dilemma

Dagens dilemma. Vad ska jag handla på systembolaget. Jag funderar på att köpa vin...men vilket. Det får väl bli som vanligt...ta en flaska och hoppas på det bästa.

Peder

Nu har jag talat med Peder....han är ingen kollega. Bor tydligen i Södertälje och han säger att det är hans polare som måste ha lagt till mig på hans msn. Hur de har fått min adress vet jag inte. Dock var väl Peder en ganska trevlig kille. Han får väl ligga kvar ett tag till. Kan säkert vara trevligt att chatta med honom i framtiden om jag har tråkigt.

Säger väl välkommen in i mitt liv till Peder då.

Msn

Det var någon Peder som la till mig på msn och jag addade honom eftersom jag tänkte att det kanske var någon kollega eller liknande. Jag har fortfarande inte listat ut vem han är men vid två tillfällen har människan försökt starta en videokoversation med mig. Senast var i natt kl 1 då jag vaknade av att det lät på datorn. Hade lämnat den igång med ljudet på vilket kanske inte var så smart. Iaf så tror jag inte att det är en kollega för jag har aldrig haft några sådana tidigare som försöker ha videosamtal med mig mitt i natten. Nästa gång jag ser honom ska jag fråga vem han egentligen är....Dock misstänker jag att han kommer hamna på min lista över blockade.

Helg igen

Så var det äntligen helg igen. Imorgon blir det till att köpa en flaska vin. Har inte bestämt vad det blir än men något gott ska man säkert hitta. Ikväll kommer Jessica ner så jag ska hämta henne på centralen kl 22 och köra hem henne till hennes syster så jag vet vart det är jag ska ta mig imorgon då hon har fest.

Nää jag vill inte

Idag fick jag veta att det tydligen var fler än min gamla VD som hade tipsat stället jag nu arbetar på om att ta in mig. Känns alltid bra att vara eftertraktad på arbetsmarknaden...speciellt i dessa tider.

Nu något mindre roligt...iaf för mig....jag tror jag är på väg att bli förkyld och det vill jag absolut inte bli. Jag ska ju på fest på lördag och hur kul är det då att vara snorig och må allmänt kasst. Inte det minsta. Nej jag vägrar att bli sjuk. Imorgon kommer jag inte känna av det alls. Att jag känt mig lite konstig i halsen idag beror nog helt enkelt på att jag har pratat för mkt eller något liknande.  Jag har varken tid eller lust att bli sjuk.

Jag ser iaf fram emot att det snart är helg. Ska bli skönt att få sova ut på lördag då jag behöver det. Är ju inte van att vara uppe strax efter kl 6 på morgonen. Det hela blir ju heller inte bättre av att jag vaknar flera gånger per natt. I morse så vaknade jag av katten flera gånger och efter att ha vaknat 5.45 så gav jag upp och låg bara och väntade på att klockan skulle ringa.


Fest

Längtar till helgen då min kompis Jessica kommer ner till stan. Hennes syrra har fest på lördag så det ska bli mycket trevligt. Ska väl försöka hinna med ett besök på systembolaget innan dess. Sen får vi se vad det mer blir på lördag. Kanske ett besök på Liseberg. Det kan vara ganska mysigt. Men eftersom det är helgen efter löning så lär det väl vara asmycket folk och det är mindre mysigt. Jag försöker alltid undvika stan på lönehelger det är liksom inte roligt att köa.

Sen får vi se om jag kanske hälsar på Patrik på söndag också. Det vore ju kanske trevligt att ha något att göra då med. Återstår att se...man kanske inte mår så bra att man orkar med att göra något heller.

Ja just det ja....Weronica är ju hemma från sin utlandstjänstgöring denna vecka....undrar när man ska hinna träffa henne....det kanske får bli på lördag förmiddag också.

Så mycket att göra så lite tid...Kul att ha massor att göra nu när man är singel.

Varmare igen

Jag är nöjd. Idag är snön borta och det är mycket varmare. 9 grader var det när jag satte mig i bilen. Dock har det regnat så bilen ser ju ut som f-n och det går åt mycket spolarvätska när man ligger på motorvägen. Men det är iaf inte snö och svinkallt.


Me so happy =)

Första dagen

Då var första dagen på nya jobbet över. Gick upp 6.30 i morse och det gick faktiskt ganska bra...men det beror nog på att jag somnade kl 22 igår efter att ha lagt mig kl 21. Nåväl det tog mig ca en timma att köra ner till Kungsbacka och hitta rätt. Blev några varv fram och tillbaka. Mina kollegor verkade iaf trevliga. Idag satt jag mestadels bara brevid och lyssnade men fick även testa på det nya systemet lite. Trött och seg i hjärnan är jag iaf. Får väl försöka somna vid 21-22 tiden idag med då jag får gå upp 6.15 imorgon. Börjar ju 7.30 imorgon istället för kl 8. Sen får vi se hur lång tid det tar att köra när jag faktiskt kan vägen. Man kanske undrar varför jag inte kollade hur lång tid det tog att köra hem idag istället. Jo jag åkte inte direkt hem så därför kunde jag inte kolla upp det.

Snip snap snut så var den sagan slut

Då var sista dagen på gamla jobbet avklarat. Nu blir det att gå upp tidigt imorgon då jag ska befinna mig i Kungsbacka kl 08.00...och jag är ju inte den morgonpigga typen....men går jag upp 06.30 så bör jag hinna ner i tid. Sen får vi väl se hur jag överlever torsdag och fredag då jag ska vara där nere kl 07.30. Vet jag dock hur man kör dit så går det säkert snabbare för mig att komma dit och då kanske det fungerar att gå upp runt 06.30 ändå. Jag håller tummarna.

Sista dagen var dock trevlig. Susanne fick en repetition på allt hon behöver kunna. Sen bjöd jag på fika. Det blev kanellängd, fruktsallad med glass och grönsaker med tzaziki. Nu kanske man kan undra vad det var för konstig fika att bjuda på, men nu var det faktiskt så att jag frågade mina kollegor vad de ville ha och detta var önskemålen.

Tillbaks från mina kollegor fick jag en blombukett och ett presentkort på Mediamarkt....Undrar vad för något spännande man ska köpa där =)

Tack kära kollegor för denna tiden. Kommer sakna er men jag har er ju på msn.

Snö?

Snö...vem f-n har bett om snö. Jag HATAR vintern....Jag vill inte ha minusgrader och någon snö...snart blir det varmare igen och då blir sånt bara till slask. Det finns inget värre än snö i städer. Jag säger inget om att det ligger snö i fjällen eller ens uppe där mina föräldrar bor för det är bara en liten ort så där ligger ju snön kvar. Här i gbg blir allt en grå sörja och det är inte roligt alls. Nej nu får det gärna bli sommar. Eller så kan jag få bli miljonär så jag kan åka utomlands på vinterhalvåren så jag slipper denna årstiden.

Kan man få gå i idé?

Hoppas snön är borta imorgon igen.

Fullt upp

Åkte till min kompis Martina i Ljungskile i lördags. Klockan 11 var jag där efter att ha släpat mig upp ur sängen kl 9 efter 7 timmars sömn. Var ganska hyfsat väder så efter en liten shoppingrunda av mat och alergitabletter till mig så tog vi en liten promenad. Sen fick Martina vila för eftersom hon har hästar så måste hon upp typ 6.30 på morgonen....jobbigt värre.

På kvällen hjälpte jag henne att ta in hästarna i stallet och stod och tittade på medan hon matade dem och la ut hö. Hon får även hjälpa bonden hon har dem hos att mocka hos korna. Vilket hon gärna gör för att få gratis stallhyra.  Hur som helst efter detta gick vi in och tog oss ett glas vin och så kom hennes grannar Linda och Tobbe på besök. Trevliga personer var det. Linda gick väl hem vid 1-tiden ungefär och vid 2.30 gick jag och Martina med Tobbe upp till honom för att kolla hur han bodde. Martina var sedan tvungen att gå och lägga sig för att hon skulle upp 6.30 men jag stannade kvar och pratade med tobbe. Vi var vakna till 8.30 ungefär. Hade ju blivit något mer än det där vinet så helt nykter var man ju inte. Hur som helst...efter att ha sovit en timme hos honom gick jag ner till Martina och då det inte blev så att Patrik kunde komma inom Ljungskile för att köra min bil ner till stan gick jag och la mig och sov nog 3 timmar till.

Åkte dock inte ner till stan förrän vid 19 och då fick man skrapa rutan för det var ju svinkallt....-7 grader. När jag kom ner till stan åkte jag vidare och hälsade på Patrik så jag var inte hemma förrän 23.30 så jag somnade vid midnatt och sen skulle man upp 7 i morse igen.

Har inte varit så trött idag men det kommer väl imorgon när man inte sovit så mkt....men men så är det nya singellivet. Fullt med gamla och nya vänner man ska hålla kontakten med. Jag gillar det!!!

Rörigt värre

Idag har det varit rörigt värre på jobbet. Har haft listor med jobb som vi skulle köra efter men kl 13 idag kom en ny lista med 10 uppdrag som var tvugna att lösas idag. Sagt och gjort jag och Susanne ringer runt till våra killar och får ut alla uppdrag. T o m uppdraget ute på Hamburgö dit man är tvungen att ta en färja. Men vad händer....klockan 15.30 får vi meddelande om att allt kan avbrytas pga vissa problem. Det tråkiga är bara att teknikern som skulle till ön precis kommit ut. Men vi fick oss iaf ett gott skratt både jag och teknikern när jag ringer för att meddela att han åkt ut i onödan och nu står och försöker montera en antenn i snålblåsten och de förmodade minusgraderna....förstörd fredagseftermiddag?? troligen.

Ja det är skönt med helg....nu åker jag upp till Ljungskile där det tydligen även blir någon inflyttningsfest...ska bli trevligt,,,blir dock inget bloggat under helgen skulle jag tro...möjligtvis på söndag när jag är tillbaks i stan.


Trevlig helg

Helgen kryper allt närmare

Vad jag ser fram emot helgen. Ska bli så skönt att få vara lite ledig och träffa vänner. Får ringa Martina imorgon och kolla upp så hon inte fått ändrade arbetstider så att hon måste jobba i helgen...Vore tråkigt isf. Annars blir det väl att jag tillbringar helgen hos henne. Sen får jag se om Marlen kommit hem också för då kanske vi kan åka till henne en sväng och kolla in bilderna från australien. Hur som helst vore det skönt att få komma bort lite.

Nu närmar sig även sista arbetsdagen på den nuvarande arbetsplatsen. Ser med förväntan fram emot den nya. Nu ska man bara komma på vad för fika man ska ta med och bjuda på sista dagen.

Nej nu blir det nog dags för sängen så man kan vara någorlunda pigg imorgon på jobbet.

Arbetslivet

Idag har det varit en sån där totalt ointressant dag. Det har inte hänt någonting. På jobbet fortsatte jag bara min utbildning av Susanne och nu ikväll har jag inget planerat så det blir nog bara att kolla på några serier.

På jobbet har jag en kollega som kommer in till kontoret lite då och då. Jag har lite svårt för henne. Hon har sådant behov av att prata att hon lägger sig i alla samtal och måste fråga om precis allt som händer. Och är det så att någon skulle råka sitta tyst och jobba ja då kommer hon dit och ska prata.

Sen talar hon alltid om hur synd det är om henne. Hon framställer sig som värsta offret och tyvärr har jag svårt för sådant. Det är synd om henne för att hon är ensamstående mamma, sonen är så jobbig. Hon så ensam, men hon träffar alltid vänner. Sen är det synd om henne för att hennes anställning upphör vid nyår, men inte söker hon något nytt för nej då är det synd om henne för hon har så dåligt självförtroende att hon inte kan skriva en ansökan.

Jag kan låta hemsk....men är det inte dags att försöka komma ur den där självutnämnda offerrollen och rycka upp sig. För jag kan lova att det inte kommer bli lättare att vara ensamstående mamma och att kunna gå ut med vänner om man dessutom är arbetslös.

Ja det var dagens inlägg...man kan inte alltid vara snäll och förstående.

Alla får resa utom jag

Imorgon kommer Patrik hem från Spanien där han varit och klättrat i en vecka. Ska bli roligt att höra hur han har haft det. Samtidigt tycker jag det är trevligt att han kommer hem så jag slipper vara avundsjuk på att han får vara utomlands och inte jag. Dessutom kommer nog Marlen snart hem från Australien också. Sen saknas det bara att Fredrik kommer hem från Indien också så kommer det kännas jättebra. Ja lite egoistiska drag har jag allt =) '

Dock varar inte glädjen allt för länge för sedan reser min chef Tony till Tanzania så då får han komma till värmen medan vi andra fryser halft ihjäl här hemma. Men jag hoppas att han får det jättebra och att han kanske hittar något åt mig där nere.

Formler, formler och åter formler

Idag lekte jag lärare på jobbet. Skulle lära Susanne mina arbetsuppgifter. Det vi hann göra idag var att uppdatera en excelfil. Hon hade några formler att lära sig. Imorgon ska vi gå igenom hur jag använder mig av filen i mitt arbete. Har iaf något att göra nu när jag ska lära upp henne så förhoppningsvis kommer tiden gå lite snabbare.

Ja Susanne jag önskar dig lycka till med formlerna i framtiden =) men det kommer säkert gå lysande.

Pengarna fortsätter flyga iväg

Jaha så då har man bränt ytterligare 1200kr. Denna gång på en klippning och färgning. Det är tur att nästa lön kommer snart. Inte för att den kommer vara så värst fet då man har haft 4 dagar obetald semester. Dock hoppas jag att den åtminstone kan räcka till de flesta räkningarna man har. Julklappsinköp etc får väl komma från sparkapitalet.

För övrigt klipper jag mig på Mazi här i stan. Gillar det sället. Tack Jordi för dagens klippning.

Planering

Helgerna börjar bli bokade. Nu till helgen ska jag till åka och hälsa på min kompis Martina och förhoppningsvis kan jag stanna kvar där över natten så vi kan sitta och prata och dricka lite vin. Men det beror helt och hållet på hur jag klarar av hennes katter under dagen. Allergitabletter får medtagas. Hoppas det går bra iaf. Helgen efter det ska min kompis Jessicas syster som bor här i stan troligtvis ha fest så då blir det att åka dit. Och det är så skönt att jag bara kan bestämma mig för att göra detta nu utan att behöva fråga om det är ok eller om det är tänkt att man ska göra något annat. Att vara singel är inte helt fel.

Sen undrar jag om Marlén kommer hem från sin resa i Australien under veckan också för då vill jag gärna åka till henne en sväng också och kolla in lite bilder från resan. Jag är ju inte alls avundsjuk på hennes 5 veckor långa resa dit inte =)

Sen får vi se vad det kan bli helgen efter det....Julen närmar sig ju så man får väl försöka hinna med att shoppa lite julklappar någon helg också.

Fundering

Jag har en fundering.

För ett tag sedan när jag besökte mina föräldrar såg jag grannens dotter och hennes kompisgäng sitta utanför huset. Alla var platinablonda och långt ifrån alla är blonda egentligen. Min fundering är: Hur kommer det sig att alla platinablonda rör sig i flock? Sen verkar det även så att om en bestämmer sig för att inte längre vara platinablond ja då följer de andra efter och vips så är alla brunetter eller liknande. Är det något fel på att ha vara lite individuell och inte följa sina vänner slaviskt vad gäller hårfärg? Det kanske bara är jag som inte förstår då jag aldrig har ingått i ett sånt gäng...

Ja det var min lilla fundering.


Vart tog denna helgen vägen då?

Hur kommer det sig att varje helg alltid ska gå så jäkla fort. Har ju knappt hunnit hem från jobbet innan det är dags att gå tillbaks dit.

Idag har jag iaf hunnit med lite mer shopping. Var inne i stan för att träffa Niklas för en trevlig fikastund, så då passade jag på att köpa lite underkläder innan han kom. Dock blev det betydligt billigare än igår. 500kr gick dagens bravader på och då ingick ju fika till både mig och Niklas. Jag var ju en god vän och bjöd honom som tack för hans gästfrihet förra månaden.

Har även bestämt att jag ska åka tillbaks till Sandefjord och hälsa på honom igen, men det får bli till sommaren när det är varmt och skönt ute. Jag vill ju gå runt och kolla in Sandefjord och det är inte så roligt när det är kallt och jävligt och blåser ute.

Nej nu ska jag förbereda mig mentalt för arbetsveckan som kommer. Eftersom jag ska sluta måste jag lära upp min kollega på det jag gör....och eftersom jag inte anser att jag gör så mkt så vet jag inte hur jag ska få det att framstå som det. Ska bli skönt att komma till mitt nya jobb sen så jag får lite mer att göra....arbetsnarkoman som man är.

Önska mig lycka till =)

3000

Så vad har jag gjor en lördag som denna. Jo jag har shoppat för nästan 3000 spänn, vilket känns bra. Sen så har jag käkat middag hos min moster. Hon är snäll och bjuder dit mig på middag lite då och då när jag har möjlighet. Alltid trevligt att slippa fixa med sådant själv.

Hon är ju min familj här i stan då mina föräldrar och min bror bor nästan 20 mil härifrån. Träffar väl dem max 10ggr per år angingen när jag är där eller de enstaka gånger de kommer ner hit. Klagar dock inte på det...jag har valt det själv och trivs med mitt val. Jag flyttade ju hemifrån när jag var 16 så jag har hunnit vänja mig med att klara mig själv på de 11 år jag bott själv. Vore ju sorgligt annars. Göteborg är dessutom en trevlig stad och jag gillar att bo här. Det enda som skulle kunna få mig härifrån vore väl ett jobb utomlands.

Blev tyvärr ingen fika med Niklas idag men jag hoppas att han inte är för bakfull imorgon utan att han klarar av att träffa mig för lite fika.


Äntligen helg

Då var denna veckan över. En mycket händelserik sådan. Jag menar hur ofta skaffar man nytt jobb och dumpar sin sambo under en och samma vecka.

Idag blev det iaf klart när jag kommer börja mitt nya jobb. Det blir den 26/11. Ser fram emot det. Nu ska man bara gå in och göra ett grymt bra jobb så att de inte kan låta bli att ha mig kvar även efter nyår.

I helgen ska jag träffa min gamla tekniker Niklas som kommer på besök från Sandefjord. En skön kille som emigrerat från de värmländska skogarna till den norska östkusten. Det var inte så länge sedan vi träffades då han var vänlig och lät mig och mina vänner få låna en liten sovplats hos honom när vi skulle flyga till Rom. För besvärliga som vi är reser vi ju inte från Göteborg där jag ändå bor. Nej vi väljer Sandefjord. Men det var kul att få se hur han bodde och bli lite uppdaterad om vad han pysslar med. Så nu är han här så nu får jag bjuda på fika som tack för att vi fick bo hos honom.

Dessutom ska det bli skönt att få göra något i helgen. Känns inte så roligt att sitta hemma hela tiden samtidigt som min fd sambo kommer göra det. Men troligtvis kommer vi båda även åka till min moster på middag. Jag för att det är min moster och han för att han ska hjälpa dem att köpa en ny TV. Dessutom tycker de att han är så trevlig att de inte vill sluta träffa honom bara för att vi avslutat vårt förhållande. Förhoppningsvis kommer det dock att avta allt eftersom...Vore ju lite sjukt om jag fick någon ny kille så åker vi alla tre på middag där...Haha vilken sjuk tanke.

Nej detta får räcka som dagens inlägg.

Trevlig helg på er alla.

Orka fixa mer

Nu tror jag faktiskt inte att jag orkar fixa mer med layouten...Det blev några nya ändringar och bakgrundsbilden jag hade snott från någon annan blogg är nu borta.  Får väl se om jag tröttnar på utseendet någon gång för då lär jag väl ändra det.

Nu är jag dessutom så trött på bloggen att jag får se om jag orkar ta tag i det imorgon ens.

Resor

Bara för att vara tydlig. Jag älskar att resa. Om jag hade möjligheten skulle jag vilja resa större delen av året och den delen jag var tvungen att jobba skulle jag vilja resa i jobbet. Just nu är jag så avundsjuk på folk i min omkrets. Antingen är det kompisar som är eller just kommit hem från Australien, just åkt till Spanien för att klättra eller så är det arbetskamrater som är i Indien eller som ska iväg till Tanzania för att jobba. Jag jag får sitta hemma och det enbart pga att jag fick sluta mitt förra arbete pga nedskärningar. Så nu sitter jag här och drömmer om den resan jag hade tänkt göra i vinter. Jag hade planerat att åka tillbaks till Thailand i 3-4 veckor för att dyka. Men blir det något med det....Nej...jag får sitta hemma för jag kommer att ha bytt jobb igen snart och då får man inte börja det nya jobbet med att vara ledig inte.

Enda trösten är ju att jag ganska nyligen (läs oktober) var i Rom med mina härliga vänner Jessica och Susanne. Det blev en mycket trevlig resa där vi fick klämma in så mycket som möjligt på de 5 dagar vi var iväg. Skönt var att vi hade 25 grader varmt....mindre skönt var smärtan i fötterna av allt promenerande. Nu kan man iaf även bocka av Colosseum, Spanska trappan, Fontana di Trevi och Vatikanstaten från listan över saker man vill se.

Det är coolt att få se allt i verkligheten men så här i efterhand känns det knappt som man varit där utan snarare sett det på kort eller något sådant.

Jag har under mina resor fått se en hel del saker jag velat se, men mycket kvarstår. Här nedan är några av ställena jag besökt


-Eifeltornet, Frankrike

-Pyramiderna, Egypten

-Angkor Wat, Kambodja

Colosseum, Italien

Jobbar med min layout på jobbet

Ja då är min arbetsdag nästan över....så vad har jag gjort idag....hållit koll på lite jobb som var tvugna att utföras och återrapporterat dessa. I övrigt har jag ägnat min dag åt att försöka hitta en design till denna blogg och jag är väl en bit på väg. Är ju en del att lära sig om vart man ska gå in och ändra i koden etc. Och ja jag vet jag har lånat bakgrunden från någon annan....men det är väl inte hela världen. Dessutom kommer jag ändra den när jag hittar någon ny som faktiskt blir bra som bakgrund.

Det är tur att man inte har så himla mycket att göra på jobbet nu när man ska försöka sätta sig in i det här med bloggande. Dock kommer väl det förändras när jag börjar mitt nya jobb, men jag gillar ju att jobba så det ser jag fram emot. Vad gäller bloggande så har jag ju knappt befattat mig med sådana tidigare. Orkar liksom inte läsa massa menlösa inlägg om vad folk shoppar etc. Egentligen måste man nog ha väldigt lite att göra eller så lever man nog mycket genom andra människor om man tillbringar dagarna med att läsa andra människors bloggar. Jag kommer nog inte börja läsa några fler bloggar i fortsättningen heller.  Det får räcka med kompisens och den där pers perversa verser. Och ja den läser jag nog för att det händer så mycket roligt i hans liv som inte händer i mitt. Jag får nog försöka börja ändra på det där nu.

Så är det så att någon skulle råka läsa min blogg så hoppas jag att det är för att personen i fråga har en väldigt väldigt tråkigt dag för omväxlingsskull och desperat söker efter lite tidsfördriv.

Nytt liv

Ja min kompis har ju under en, ja vad ska man säga, mycket lång tid pratat bloggar med mig. Har väl adrig riktigt känt att det varit min grej. Men nu tänkte jag så här....

Jag har just bestämt mig för att tacka ja till ett nytt jobb som jag blivit headhuntad till. Har just nu en projektanställning som kunde varat fram till mars, men har istället valt att gå över till ett jobb som jag inte vet om det varar längre än till nyår. Kan tyckas jävligt idiotiskt men va f-n satsar man inget kan man heller inte vinna. Jag har dock studier som back up plan, samt att konsultfirman jag är anställd på kanske kan hitta något annat uppdrag åt mig i värsta fall.

Sen har jag även precis avslutat mitt förhållande med min sambo....och med precis kan ni läsa i måndags. Känns helt ok då vi glidit ifrån varandra på de senare åren. Vi firade vårt 7-årsjubileum nu i oktober. Jag gissar att det där med 7-årskris nog faktiskt stämmer. Hur som helst så är vi iaf vänner fortfarande och boendefrågan har vi inte löst riktigt än men jag tror vi överlever med att dela lägenhet året ut. Vi har iaf varsitt sovrum.

....så vad tänkte jag då....Jo nu har jag ju ett helt nytt liv på gång....och har jag ändå förändrat såpass här mycket ja då kan jag ju lika gärna börja blogga också.

Dock vet jag ju inte hur länge jag kommer orka hålla på med detta eller om jag ens kommer ha tid nu när jag får ett nytt jobb, men det lär väl visa sig. Sen finns ju även risken att det inte kommer hända något som helst intressant i mitt liv som ens är värt att nämna och då är det bättre att låta bli. Jag kommer iaf att försöka testa på mitt nya liv som singel och se vad det har att erbjuda. Kommer ju knappt ihåg hur det var att vara singel.

Nej detta får vara tillräckligt för ett första inlägg....Imorgon får jag väl försöka satsa på att fixa någon sorts layout.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0