Slapp lördag

Skippade kalaset idag kände att jag inte orkade sitta där uppe och vara trevlig. Istället hörde patrik av sig så jag åkte hem till honom en sväng. Efter det drog jag till gymmet och tränade en stund.. Nu sitter jag hemma och funderar på vad jag ska göra. Blir nog till att käka lite räkor och sen kolla på en film om det går någon bra sådan på tv. Imorgon blir det ju till att hjälpa Elly att flytta från klockan 13.

Sen tar vi det tråkiga

När jag skulle dra mig hemåt såg jag att mamma och pappa hade ringt så jag ringde upp dem. Då fick jag reda på att farmor hade gått bort i morse. Var ingen höjdare att ta emot det beskedet och speciellt inte när man står bland alla sina kollegor. Avslutade samtalet snabbt förklarade läget, tackade för mig och åkte hem. På vägen ringde jag upp igen och pratade mer. Mår väl sådär över det beskedet just nu. Får se om jag orkar åka på det där kalaset imorgon. Vet inte om jag orkar sitta och vara trevlig när jag inte kan ha riktigt trevligt.

Kommer sakna min farmor.

Vi kan väl börja med det roliga

Hade räkfrossa på kontoret efter jobbet idag. Mycket gott och trevligt. Det serverades alkoholhaltiga drycker, men då jag körde och även har lidit av någon konstig yrsel hela dagen så hoppade jag den. Efter att vi ätit hade vi en liten tävling där det gällde att plocka upp ett cornflakespaket från golvet med tänderna. Man fick inte ta i golvet med händer eller knä. Paketet blev mindre och mindre allt eftersom. Tillslut var det väl typ bara 4cm kvar av det och då var jag den ende som lyckades plocka upp det, så jag vann. Dock blev priset det samma till ettan, tvåan och trean. Vi fick räkor, sex öl och en baguette. En trevlig eftermiddag på kontoret.

Mattias...

har sagt att vi ska träffas i veckan. Om vi ska hinna med det får det nog bli imorgon kväll. Jag ska på kalas på lördag vid 15 och på söndag ska jag hjälpa Elly att flytta. Så jag hoppas vi hinner få in det imorgon. Vore kul att få se hans lägenhet som han har lovat att jag ska få se och nu flyttar han ju snart.

Räkor

Ja räkor det är vad vi ska käka på kontoret imorgon efter jobbet. Ska bli väldigt gott och trevligt. Det är kul att de hittar på lite sånt ibland. Jag gillar mina kollegor de är roliga och jag tror det kommer bli väldigt roligt. Många historier kommer nog berättas. Efter räkorna ska jag försöka hinna med ett träningspass.

Petter

Ja så heter killen som jag var på date med idag. Vi träffades i stan för att spela lite biljard. Blev lite mat innan också då ingen av oss hade käkat. Det var kul att spela biljard för det har jag inte gjort på typ 10 år eller nåt. Vad ska jag säga om Petter då. Jo han ar trevlig och vi gillar båda att resa och dyka. Dock kände jag väl inte någon dragning till honom utan skulle nog vilja säga att han mer skulle kunna bli en vän.

Nicklas berättade....

vad jag hade misstänkt. Att han hade en annan date på gång. Han kände att han ville berätta det. Ja det var väl en bra idé. Tycker väl dock att han hade kunnat göra det lite tidigare. Sa att jag inte går under av att få det beskedet utan hellre uppskattar ärlighet än tystnad och önskade honom lycka till med det. Han sa att det var tråkigt att det hade blivit så att han börjat prata med två som han kunde gå på date på och att han därför hade avböjt. Mitt svar blev. Två det var väl inte mycket. Jag har träffat tre stycken på en vecka och jag kör den amerikanska stilen där man kan gå på date med flera olika till dess att man bestämmer att man bara ska träffa varandra. Ska man bara träffa en åt gången och avböja alla andra så kan man ju gå miste om någon. Men men han gör ju som han vill. Får väl hoppas att han valde rätt tjej att gå på date med nu då.

Onsdagen

började som sagt redan 5.45. Anledningen till detta var att jag skulle vara i Varberg 7.30. Jag fick därför åka 6.15 vilket är 30 min före jag normalt sett tar mig upp ur sängen. Dock var jag ovanligt pigg troligtvis pga att jag somnade 22. Åkte från kontoret i Kungsbacka kl 17 och drog direkt till gymmet. Var hemma först klockan 20 då jag duschade och pratade med Klas och Niklas. Klockan 23 gick jag i däck.

Tisdagen...

ja den blev lugn. Blev lite övertid på jobbet men sen bar det hem till sängen i stort sett. Jag åt lite och sen la jag mig och surfade lite. Klockan 22 slocknade jag vilket var tur eftersom jag skulle upp 5.45 på onsdagen. En lagom slapp dag helt enkel.

Susanne

Ja hon kom hit på måndagskvällen. Efter att jag hade släppt av Klas vid tåget drog jag till gymmet och när jag kom hem var hon redan här. Alltid lika trevligt att ha henne på besök. Vi satt i köket och pratade och grejade med våra datorer. Mycket skratt blev det och helt plötsligt var klockan 2 på natten. Då var det dags att lägga sig. Hela 4 timmars sömn fick jag...Behöver jag säga att jag var trött dagen efter.

Klas

Ja så heter killen från Sthlm som jag hade en date med i måndags. Han var här i Gbg i jobbet så vi passade på att träffas. Han fick komma hem till mig på middag. Lax med potatis blev det och chokladmuffins och kaffe efter det. Han verkade gilla det och det var nog tur att han fick lite mat eftersom han inte hade fått någon lunch pga kunden han var hos på dagen. Hur som helst var det trevligt. Dock lite stressigt för jag hämtade honom vid järntorget vid 16 och vid 18.40 gick tåget. Får väl se om vi får möjlighet att träffas igen.

Ja det har varit ett långt uppehåll nu

Det beror på att jag i lördags åkte med min dator till Daniel för att se om vi kunde fixa den. Vi lyckades inte med de åtgärder vi försökte oss på. Jag lämnade den därför där och drog hem istället. Tog dock med mig hans minidator så jag skulle ha något. Tänkte att jag nog skulle hämta min på söndagen igen, men så blev det inte. Städade och bakade istället. Sen har jag fortsatt att tänka varje dag att jag hämtar den imorgon, men det har fortfarande inte blivit av så nu använder jag hans dator till mitt bloggande ändå.

Han hörde av sig

Så idag hörde Niklas av sig igen. Han sa att hans mobil hade varit trasig, men att han hade fått tillbaks den. Dock inget om mitt meddelande på mms eller huruvida han vill träffas. Kommer nog bara bli smskontakt med honom framöver känns det som. Nåja jag har ju andra jag ska träffa.

Date med läkarstudent.

Idag var jag och fikade med läkarstudenten. Han var väldigt trevlig och samtalet flöt på bra under de två timmar vi träffades. Fick dessutom ett mail nyss från honom där han sa att han hoppades få träffa mig igen så jag antar att han tyckte jag var trevlig också. Svarar honom nog under morgondagen. Dock har jag ju några dater till framöver så jag får vänta tills jag har varit på dem med innan jag bokar in en ny.

Vad är det med killar

De är bra lustiga. Skulle ju ha träffat Niklas för två veckor sen men då blev han sjuk. Sen bokade han om till i onsdags men fick förhinder. Så nu har jag sagt att han får höra av sig om en ny dag, men jag hör inget om det även om jag får några sms ibland. Såg honom online på msn så jag ställde frågan mycket tydligt. Har du lust att träffas någon gång eller har du ändrat dig och är nöjde med den kontakt vi har? bara så jag vet. Fick inget svar och nu är han offline. Han har med andra ord sett frågan men inte svarat. Jag tolkar det med andra ord som att han ändrat sig och inte vill träffas vilket är helt ok, men varför kan han bara inte säga det. Nu kommer jag iaf inte kontakta honom utan vill han ha kontakt så får han höra av sig.

Semester med Mattias

Satt och pratade med Mattias och han sa att han är trött på att vara trött. Sa då till honom att han behöver lite semester och att han kan ta ledigt en vecka och åka utomlands med mig. Lät faktiskt som han var villig till det. Lutar åt att vi kommer sticka iväg en vecka i början av december. Jag håller tummarna. Tänk att få ligga en vecka på stranden då.

Släkten

Igår var jag ju uppe och hälsade på kusinen i Lilla Edet. Var mycket trevligt. Satt och pratade om massor. Sen är det kul att hennes yngsta dotter inte är lika blyg längre utan att man faktiskt kan prata med henne och lyfta upp henne. Sen har vi ju hennes syster som tycker om mig väldigt mkt och det är ju alltid trevligt. Blir ett besök igen i slutet av oktober då hon fyller år.

Blev lite lite med tid nu

Idag har jag förstört mitt eget schema genom att jag somnade runt 2 inatt och vaknade nu strax före kl 11. Hade tänkt gå upp vid 9 åka och träna, sen hem och duscha för att sen åka upp till Lilla Edet och hälsa på kusinen och hennes familj. Vara där till 21 för att sen åka och hälsa på Mattias. Men nu blir det lite stressigt så jag får börja med duschen och ta träningen imorgon.

Inte mkt bloggande inte

Har helt enkelt bara inte orkat med. Dessutom har jag inte haft så mkt att skriva. Susanne var här måndag och tisdag vilket var trevligt. Onsdag hände inget och igår var jag och bowlade och käkade med jobbed. Vi bjöd ut lite personal från en kund till oss. Bowlingen gick inte så bra första serien var värdelös och jag började komma igång i andra men den fick vi inte spela klart. Sen var det dags för trerätters middag. Den var mycket god.
Idag har jag jobbat både i Gbg och i Kungsbacka. Började med att vi skulle ha möte i Gbg mkt negativt kom fram. Sen gav jag mig av ner till Kungsbacka där det varit en ganska lugnt dag. Nu är jag supertrött och funderar på att sova en liten stund.

Helgens bravader i mkt korta drag

Åkte upp till Ed i fredags...upptäckte där att mitt windows lagt ner. Tonys dator har problem med sitt nätverkskort så jag har inte kommit åt nätet på hela helgen. Det var väl fredagen det.

Lördagen började med ett besök i Strömstad sen blev det hem till Ed igen och en sväng på marknaden. Kastade i mig lite mat och gjorde mig i ordning för kvällens fest. Om den kan man säga: Det var inget att lägga på minnet.
Ja ni som var med vet vad jag menar.

Söndagen tillbringades i sängen till 14 sen var jag hos mamma till 18 åkte hem och försökte fixa Tonys dator igen innan jag packade och drog till Susanne för att åka ner till stan med henne. Klockan 23.30 var vi hemma hos mig. Var lite sliten

Niklas...

fick mitt mobilnummer igår läs återigen onsdag. Sen dess har det skickats ca 150 sms i varje riktining. Vi har även bestämt att vi ska träffas nu på onsdag eftersom det blev inställt igår. Ser fram emot det.

Elly...

har varit på besök här idag. Var ju några veckor sen vi träffades nu igen. Hon fick middag och efterterrätt...lax med klyftpotatis och äpplepaj. Sen satt vi och pratade massor som vi brukar. Hon fick nu även se min renoverade lägenhet. Alltid lika trevligt att träffa henne

Punktering

Igår läs onsdag fick jag åka till min moster för att få däcken bytt. Hade fått punktering. Det var inte helt platt som tur var utan läckte bara väldigt mycket. Tydligen var det en spik i det. Så imorgon får jag byta bil med mosterns så att hennes sambo kan lämna in mitt täck och byta ut det mot det som sitter på reservhjulet. Jag är lagom nöjd.

Ingen date

Morgondagens date med Niklas är inställd. Han har blivit sjuk tyvärr. Dock har jag ju läkarstudenten som sa att jag kunde höra av mig om jag var sugen. Sen är det en annan kille från sthlm som jag inte har pratat med än som skulle komma ner och sa att vi kunde träffas om jag hade lust. Får väl se om han dyker upp under kvällen så jag kan prata med honom innan jag fattar det beslutet.

Nästa vecka...

ja då ska jag nog på dejt med en läkarstudent...Kanske är något att satsa på...en expert hemma om man blir sjuk...och jag har hört att de tjänar bra också ;)

Helgens renovering

Har inte blivit något inlägg på ett tag nu. Det beror på att jag knappt haft igång datorn i helgen. Har nämligen haft föräldrarna på besök och vi har haft full upp med att måla i köket och fixa med lite annat i lägenheten. Så här ser iaf köket ut efter renoveringen. Det som kvarstår nu är bara en väggdekoration, men den ska Susanne få hjälpa till med.


Dejt på g

Det blir dejt på onsdag. Blev bestämt igår att jag och Niklas ska bowla och fika nästa onsdag. Ska bli mkt trevligt att gå på dejt igen.

RSS 2.0