And we're walking...and we're walking

Nu är jag ombytt och klar för ännu en promenad i skogen. Hoppas det inte blåser allt för mkt där. Vill inte ha en gren i skallen.

Lite bilder

Då har jag hittat kamerasladden så här kommer lite bilder över hallen och gästrummet som det ser ut efter jag målat och tapetserat.


        

            


Ingen aw

Tyvärr blir det ingen aw imorgon. Folk anmälde sig inte och Elly blev sjuk. Får hoppas att det blir en snart. Blir väl att vara hemma och ta det lugnt istället. Är vädret hyfsat blir det nog en powerwalk imorgon med.

Renoverat klart

Så vad har hänt i veckan då. Jo min hall har blivit ommålad och mitt gästrum tapetserat och målat. Känns skönt med lite nytt. Bilder kommer senare när jag har varit ute på min promenad och hittat min sladd.

Internet försvunnet

Internet har strulat här sedan i fredags. Idag fick jag sms om att felet var åtgärdat. Inte var comhem snabba inte. Men nu är jag glad att det är igång igen

Äntligen

Nu är den här. Som jag har längtat. Ända sedan i måndags morse faktiskt. Ska njuta för fullt. Det är underbart med helg.

Renovering på g

I helgen blir det till att köpa färg och tapeter. För någon gång i nästa vecka så sätter renoveringen igång. Då ska det målas om i hallen och gästrummet. Blir även en fondtapet i gästrummet. Köket kommer jag måla efter att de varit här och bytt ut allt. Ska bli härligt med lite nytt.

Sova sova sova säng säng säng

Är det någon mer än jag som ser fram emot helgen. Ser fram emot att få ligga och sova till typ tolv på lördag. Lyckas inte somna på kvällarna och det blir ju inte bättre av att man vaknar hela tiden heller.  Imorgon måste jag verkligen orka släpa mig upp ur sängen när klockan väl ringer också eftersom jag ska jobba nere i Kungsbacka. Tänk om det hade varit fredag imorgon vad skönt det hade varit, men nej nu är det bara onsdag. Dock är det ju iaf så att har onsdagen väl gått så går torsdag och fredag ganska snabbt. Jag hoppas att det är samma denna veckan

Sliten efter helgen

Kom hem kl 22.30 igår. Tog mig inte från Karlshamn förrän klockan var 19.30. Inte för att vi gjorde särskilt mycket. Vi tog oss väl upp vid typ 12. Käkade frukost vid 13 och vid 15 kollade vi på Benjamin Button. En trevlig men slö dag. Är dock lite sliten även idag efter denna helgen. Man är ju inte 20 längre =). Så idag ska jag försöka ta mig isäng ganska tidigt tänkte jag.

Dagens händelser i Karlshamn

Nu blir det en liten sväng på stan fast i nyktert tillstånd. Vi är båda lite slitna efter två dagars festande. Mätta är vi också efter att ha grillat kyckling. Tog ett tag innan vi fick till den där kycklingen. Vore väl synd att kalla mig och Susanne expterter på grillar. Men jag hävdar att det inte är vi som gör något fel det är andra omständigheter. Förra gången var det fabrikationsfel på engångsgrillen. Idag berodde det på att det hade regnat så det låg blöt kol i botten på utegrillen som finns här i bostadsområdet. Maten blev dock väldigt god.

Gårdagen

Utgången blev väl sådär lyckad igår. Susanne söp Emil under bordet vilket medförde at han spydde på sovrumsgolvet och att jag sen fick sitta och hjälpa honom i badrummet. Dock lämnade vi honom efter en stund och gick ut. Vi kom väl ner till stan runt 1. Då gick jag och ledde runt Susanne för då var hon kanonfull. Hon minns inte bilresan ner och knappt vad som skedde där nere.Dock var det trevligt ändå och jag hade rätt roligt åt henne. Speciellt åt hennes försök att på med Alle i Texmex ståndet hem. Hon tyckte att han hade en snygg rumpa. En rumpa man för övrigt inte såg för han hade typ baggy byxor och en lång t-shirt. Inte var han särskilt snygg heller. Efter att ha gått runt där nere i två timmar så åkte vi hem. Vi slapp regnet som tur var. Det regnade innan vi åkte ner och började sen regna när vi åkte hem igen. De hade tur som hade med mig för jag fick guida chauffören både ner till stan och hem. Tur att man har ganska lätt för att hitta för jag kan ju inte säga att jag åkt den vägen många gånger (två för att vara exakt). Nåja jag är iaf ganska pigg idag och mår prima. Nu skulle det bara sitta fint med lite frukost.

Solen skiner i Karlshamn

Solen har tagit idag. Var nere på stan och gick runt i 4-5 timmar och satt även och kollade på SR direktsändning. Det har nu lett till att jag ser ut som en tvättbjörn igen liksom jag gjorde i NY. Dock syns det inte lika tydligt idag att jag har haft solglasögon. Lite varm och röd är jag i ansiktet och i nacken. Nu är det förfest på G här också efter en liten powernap och middag.

Karlshamn

Kom ner till Karlshamn vid 18.30 igår. Stack lite tidigare från jobbet. Blev några glas vin och sen en sväng ner på stan vid 23.30. Vi var väl hemma vid 2 tiden igen. Nu ska vi ner och käka frukost och gå runt och titta. Ikväll blir det fest igen med Susannes arbetskompisar. Kommer nog bli en mkt trevlig helg här nere.

Fredrik

Igår fick jag besök av Fredrik. Var ett tag sen vi träffades typ i början av juni eller slutet av maj tror jag det var. Han har haft semester och varit uppe i Kalix och hälsat på sin familj. Alla har semester utom jag.

Packa inför avresan imorgon

Idag blir det att packa inför avresan till Karlshamn imorgon. Ska bli kul att komma dit ner på festival. Ska bara ut till Kortedala och hämta en gps så att jag hittar hem till Susanne också.

Martina

Glömde ju skriva att jag igår grattade Martina. Då var det dags för henne att fylla 28 år. Hon fick iaf ett grattis på telefonen av mig.

Trög tisdag

Idag har varit en seg dag på jobbet. Har inte haft överdrivet mkt att göra och dessutom var det kallt. Nu återstår två arbetsdagar i Kungsbacka, sen bär det av till Karlshamn.

Han har återuppstått

Japp så är det....eller han har iaf kommit hem från sthlm och skåne

Trött

Idag var jag trött när jag kom hem. Somnade strax efter ett inatt så jag slocknade någon gång runt 18 och vaknade vid 19.30. Fortfarande trött. Dock kan jag ju inte fortsätta sova för då kommer jag vakna vid typ 21 hur pigg som helst med enorma problem att somna i någorlunda tid.

Då var denna helgen över

Då närmar sig helgen sitt slut. Så vad har jag gjort denna helgen. Inte mycket alls. Haft det lugnt och skönt precis som jag ville. Har kollat på lite film och serier. Det enda jag saknat denna helgen är att prata med Mattias. Har inte hört från honom sen i tisdags så jag hoppas han har en trevlig semester. Sen hade jag hoppats att träffa Patrik i helgen också, men det blev det inget med.
Nu återstår bara fyra arbetsdagar och sen tillbringar jag en långhelg i Karlshamn hos Susanne. Ser fram mycket emot det.

Grattis!

Idag grattar jag Jessica och Madde som fyller år. Grattis grattis. 28 och 38 år blir de.

Äntligen helg

Nu är det äntligen helg igen. Har sett fram emot den hela veckan. Det sköna är att nu är min ena arbetsledare tillbaks från sin semester på måndag så nu kan han ta tag i några problem och lösa dem själv. I helgen har jag inte mkt planerat ska mest ta det lugnt och skönt. Blir ju mer fart nästa helg då jag är i Karlshamn. Eventuellt blir det ett besök hos min moster i helgen annars blir det nog mest att kolla på film.

Natt sms

Inatt vaknade jag av att jag fick sms vid 2-tiden. Det var Patrik som var pigg och vaken. Han har ju semester han. Sms kommunikationen fortsatte till kl 3.30 då han skrev att han var tvungen att lägga sig. Dock var det ju jag som skulle upp kl 6.30. Som tur var somnade jag runt 23 så jag sov ändå typ 6 timmar inatt. Men trevliga sms är alltid ok att vakna av.

Ingen promenad men nytt körkort iaf

Idag blir det ingen promenad för det ösregnar ute...även om det råkar vara ett litet uppehåll just nu. Dock vill jag inte ha kommit halvvägs när det börjar vräka ner igen. Idag har jag istället förnyat mitt körkort så att jag hinner få det innan mitt gamla går ut.

Britney

Har en liten fundering. Varför låg det en cd i mitt brevinkasst som verkar vara någon gammal reklam skiva från Pepsi med Britney på. Var det någon som tyckte att jag behövde den. Har någon fått för sig att hon är min stora idol eller att jag tycker så mkt om Pepsi att jag ser denna som ett samlar objekt? Bara en liten fundering från min sida. Läser jag på skivan nämns året 2001 så jag misstänker att den är så där 7-8 år gammal.

Minnesgudstjänsten

Satt och kollade på minnesgudstjänsten för Michael Jackson igår. Det var en galen pastor med...fattar inte att de alltid lyckas hitta dem. Sen fanns det några som höll fina tal bl a Brooke Shields. Hon var riktigt personlig i sitt tal. De flesta andra talade mer om stjärnan och humanisten Michael. Sen fattade jag inte varför Martin Luther Kings dotter var klädd i grönt. Det hör väl ändå till att man bär svart eller vitt. Det var synd att inte hela familjen talade utan bara två bröder och dottern. Dotterns tal var kort men gripande. Är imponerad över att hon klarade av att få ur sig något. Det var även starkt av brodern Jermaine att kunna sjunga Michaels favoritlåt även om han fick lite svårt på slutet. Nu får man väl dock hoppas att det blir som den andra brodern sa i sitt tal. Att människor låter honom vara i fred. Han har ju fått utstå bra mkt skit genom åren. Dock är det väl så det blir när man är så stor som han var.

RIP

Promenera var dag

Promenerade 3km igår och 3km idag...tror det får bli en tradition att ta den rundan varje dag efter jobbet såvida det inte spöregnar. Igår duggade det lite smått under halva promenaden och var sol under andra halvan. Idag var det dock sol under hela.

Undrar om man får besök

Mattias pratade på att hälsa på mig nu denna veckan. Undrar om det blir så. Vore trevligt att träffa honom igen.

Promenad

Idag blev det en 3km promenad efter jobbet. Först duggade det lite när jag började gå men sen tittade solen fram. Och nu blir det strax att titta på Michael Jacksons minnesstund på TV.

Helgen i korta drag

Ja helgen var trevlig. Bio på fredagen, Liseberg och film hemma på lördagen och shopping och grillat hos moster på söndagen. Dock ska det bli skönt att inte ha något planerat till helgen. Då ska jag vila upp mig och förhoppningsvis på sola lite. Gäller att vara utvilad inför helgen därefter.

Lördagens händelse

Igår var vi på Liseberg. Det var inte så mkt folk där som jag trodde det skulle vara. Kötiderna låg mellan 20-40 min. Dock var vi där när de öppnade så då han vi åka några saker med bara 5 minuters kötid. Vann lite saker också. Det blev 1:a vinst på Plopp och godishjulet samt stjärnvinsten på kexchoklad för mig och Sara vann 2:a vinsten på chokladhjulet. Vi hade iaf väldigt trevligt. Idag blir det lite shopping. Passar nog bra då det inte är så fint väder idag. Sen brände jag mig igår också. Hade en klänning på mig som är v ringad både fram och bak så där blev jag röd....jättesnyggt. När vi kom hem satte vi oss och kollade på film. 2 stycken blev det och till det lite chips och ostbågar.

Mkt på schemat i helgen

Nu har Sara kommit ner. Vi började med att handla lite mat och sånt. Sen köpte vi biljetter och gick på bio. The Proposal blev det. Rolig och bra film man fick sig några skratt. Imorgon är det dags för Liseberg. Blir troligtvis en heldag där. Helgen kommer nog avslutas med lite shopping.

Städa i värmen

Idag ska jag vara så duktig att jag ska städa i värmen. Inte för att jag vill utan för att jag behöver. Mitt kusinbarn kommer nämligen hit imorgon och ska vara här hos mig under helgen och då är det ju trevligt om det är rent och fint. Eftersom hon dyker upp typ samtidigt som jag kommer hem från jobbet så är det ju bara att ta tag i det idag. Dessutom kör ju hennes föräldrar ner henne så även de ska väl kolla in min lägenhet eftersom de aldrig varit här. Med andra ord är det ännu viktigare att det är städat.

Fortsatt varmt och jag är fortsatt trött

Jobbade i Kungsbacka igår det var säkert minst 27 grader på mitt kontor. Det ledde till att jag vid 13 tiden var så trött att jag höll på att somna. Kom då på att öppna fönstret och genast piggnade jag till. Dock misstänker jag att denna trötthet kommer hålla i sig fram till helgen.

RSS 2.0