Grillat är godast

eller ja...det är gott iaf. Var hemma hos min moster och åt grillat idag. Skönt att slippa laga mat själv och speciellt när det man bjuds på är väldigt gott. Fast helt och hållet har jag ju inte sluppit att laga mat. Fick ju laga till morgondagens lunch, vilket jag alldeles precis har gjort. Är det någon som blir förvånad om jag säger att det blev lax. Äter ju typ lax varje dag nu för tiden. Imorgon blir det en ugnsbakad version som är toppad med en röra av creme fraiche, pepparrot, dill, gräslök och crab fish. Till detta serveras kokt broccoli och sparris, samt färsk spenat med rädisor och fetaost. Blir nog gott tror jag.

Lilla söta fröken fräken.

Nu har jag legat ute i solen en stund så nu har fräknarna dykt upp. 10 min i solen en fin sommardag så är det som en explosion av dem. Synd bara att solen nu har försvunnit från min uteplats. Dock kanske jag har fått lite lite färg. Mitt pigment är ju inget att hurra över direkt. Det tar tid för mig att bli brun. Solarium 2ggr/vecka i en månad och sen en resa till ett karibiskt land fungerar bra. Dock inte något man gör allt för ofta.

Patrik

Pratade lite med Patrik igår morse. Har ju inte pratat med honom på ett tag nu och jag hade en fråga till honom om antivirus. Nåja vi pratade iaf ett tag och efter en stund frågade jag om han hade lust att ta en fika en dag. Svaret blev ja. Snacka om att jag blev förvånad. Hade inte alls väntat mig det svaret. Beror förmodligen på att han inte pratat med mig så mkt på sistone och att vi faktiskt aldrig träffats på offentlig plats sen typ gymnasiet. Nu ska vi i vart fall ses på onsdag. Dessutom kan jag väl säga att jag inte tror han dejtar någon tjej längre. Hur jag kommit fram till detta kan ni ju fundera på men det innefattar iaf en mobiltelefon :). Kan vara lite smått farligt att träffa honom för mig, men jag har ju inget seriöst förhållande med någon ännu så vad jag gör har ju ingen med att göra. Den dagen det blir seriösare med någon än samtal via msn och någon sporadisk dejt så kommer jag lägga ner den biten. Dock vill jag ju fortfarande ha kvar honom som vän. Dock kommer allt bli mkt barnvänligt.

Mäklaren

Mattias...min mäklare...(ja jag kallar honom min fastän vi inte har något förhållande)....är så gullig. Pratade lite med honom nu när jag kom hem från kalaset. Förklarade hur min dag hade varit och då säger han helt utan anledning. Du är så snäll...mysig. Det är sånt som gör att man blir glad. Tackade så mkt och sa att det var gulligt sagt och att han är ganska snäll själv. Det verkade han inte beredd att höra för hans kommentar blev... tycker du? Han tycker att han har varit vresig...beror nog på att han själv känner sig sån pga allt jobb. Dock har inte jag märkt av det. Men han är ju norrlänning och deras versioner av vresiga personer kanske inte är desamma som för oss här nere i södra delarna av landet. Jag tycker iaf att han verkar väldigt lugn och snäll. Skulle det bli så att ha är vresig någon gång så har jag full förståelse för det med. Fan killen jobbar ju från kl 8 el 9 på morgonen till mellan 22 och midnatt. Det är ju typ 14-16 timmar per dag 5-6 dagar i veckan. Vem skulle inte bli vresig av det. Jag kan väl säga att jag själv inte var världens muntraste person alla dagar när jag kom hem från mitt förra jobb där jag jobbade 10-12 timmar per dag.

Kalas

Idag har jag varit på kalas för mitt kusinbarn Alice i Trollhättan. Hon fyllde hela 3 år. Så imorse åkte jag till Backaplan och handlade födelsedagspresent. Det blev lite kläder. Köpte även några klädesplagg till hennes syster Sara. Har nämligen inte varit på så många kalas för henne så jag har ju några presenter att ta igen där. Har även lovat Sara att hon ska få komma ner hit till mig någon helg i sommar. Tror hon ser fram emot det ganska mycket. Jag är ju trots allt en av hennes favoritsläktingar. Hon kallar mig kusin Therese fastän jag är kusin med hennes mamma. Så vi får väl se vilka upptåg vi kan tänkas hitta på när hon kommer. Ska iaf bli trevligt.

Männen i mitt liv...eller iaf några av dem

Jag vet inte vad man ska säga om mig. När jag tänker lite på mina månader som singel så har jag dejtat fler än tidigare under mitt liv. Antalet jag dejtat har väl ökat med sisådär 300% eller nåt. Sen finns det annan statistik som ökat också med typ lika mkt. Jag tar väl igen alla förlorade år antar jag, men det är väl kanske dags att bli lite seriös och försöka se om någon av killarna jag dejtar kan bli något seriöst innan jag väljer att träffa fler. Dock är det en jäkla boost för självförtroendet att dejta många och veta att flera är intresserade och tydligen tycker om vad de ser. Jag har dessutom iaf en till som jag inte träffat som vill träffa mig. Han är 24 så något yngre...när han frågade hur gamla de jag dejtat är och jag sa 29 och uppåt så sa han jag är bara 24 men jag vill ju...så gullig.

Dejt

Ja nu har jag bokat in nästa dejt med min mäklare. Han har fullt upp i tre veckor så jag bokade in den 23/6. Han tyckte det var roligt att jag började planera menyn nu, men det är ju en viktig dag. Inte för att han kommer utan för att jag fyller. Dock vet ju inte han det. Men jag tänkte att det kan ju vara kul om han kommer hit den dagen så slipper jag fira min födelsedag hemma ensam. Min familj lär ju inte komma ner hit en tisdag och min moster har också lämnat stan och kompisarna jobbar ju också. Dessutom orkar jag inte bjuda hit flera stycken efter jobbet. De får komma en annan gång. Så middag med mäklaren blir perfekt

Datorproblem

Ja nu är det några dagar sen senaste inlägget. Det har en fullkomligt godkänd anledning. Datorfanskapet crashade igen. I tisdags slutade firefox fungera pga avg. Efter det gick det bara utför. Var rädd att hårddisken var på väg att gå sönder så jag har fört över alla mina filer till mitt ex via nätet. Så igår var det äntligen klart och då ominstallerade jag windows igen för andra gången sen förra helgen. Nu tänker jag inte installera avg så jag hoppas att allt ska fungera nu. Nu återstår bara att installera alla windows uppdateringar.

Alla dessa män

Nu har jag fått kontakt med en som heter Mikael. vi har pratat i några dagar nu via sd och msn så nu frågade han om vi skulle talas vid på mobilen ikväll. Alltid kul att många är intresserade, men det börjar bli lite jobbigt nu. Har kontakt med främst tre nu. Mattias, Fredrik och Mikael. De andra har jag avskrivit. Var alldeles för svårt att hålla igång samtal med dem. Mattias är ju dock min favvis än så länge. Där flyter verkligen samtalen på och han håller mig vaken halva nätterna via msn. Inte bra för sömnen inte. Blir troligtvis en promenad med honom på onsdag.

Igår lovade ...

Igår lovade jag Mattias att bjuda honom på middag vid något tillfälle när han hinner.  Lovade att det skulle vara nyttigare än kebab, hamburgare och sånt som han ofta äter efter jobbet. Att få det nyttigare är ju inte så svårt. Däremot hitta något bra recept att imponera med är desto värre. Hittade ett på nätet idag med lax så just nu håller jag på att laga till det för att se om det är gott.



Så här ser iaf laxen ut och till den kommer det serveras klyftpotatis.

Annars brukar väl mina måltider se ut mer såhär



Också lax med någon chillisås och ett helt lass med grönsaker där spenat är huvudingediensen. Fast nu är jag lite trött på det så nu är det broccoli. Mycket järnrikt blir det.

Hmm ibland blir svaren lustiga

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Oj vad kul, men var det trevligt då?

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
E det så viktigt o va online?

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Lyllo dig själv drunknar jag i arbete.

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Go natt :)

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Förlåt att jag brusade upp har en galen arbets belastning.

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Nej jag är mkt lugn av mig till min natur.

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Duktig jag är - precis slutat o ska bara larma o sedan gå o ta på kläder lämpliga för förförelse av Jonh Blund.

8. Vad vill du höra mest av allt?
Ska se Robinson nu.

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Har lagt mig o läser.

10. Din romantiska replik?
Kanske en promenad i veckan om du vill och jag hinner?

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Vaken?

Har inte varit vän med datorn idag

Kl 11 imorse hängde den sig som den gjort typ varje dag. Jag fick ta till powerknappen för att stänga av den och när jag startade igen hade registerfilen gått sönder. Då vet man ju att det bara finns en sak att göra...japp plocka fram den satans recoveryskivan och ominstallera windows. För inte har man fått en skiva med bara Vista på nej recovery ska det vara så att man inte har en chans att slippa undan att ominstallera precis alla programvaror. Hur lång tid tog då detta mig. Jo 8 timmar att ominstallera windows samt installera och konfigurera alla programvaror på datorn. Är jag nöjd med detta? Svar NEJ!!!. Det är tredje gången sen i höstas som det där jävla Windows Vista lägger ner. Nästa gång finns det en viss risk att jag ballar ur fullständigt och kastar ut datorhelvetet genom dörren.

Laddar inte

Idag slutade min datorn att ladda sig. Fattar inte vad som hände men helt plötsligt var batterinivån på 7%. Jag åkte därför till Daniel för att låna hans gamla laptop och beställde en ny laddare på nätet. Var där ett tag och vi gick och käkade pizza och släpade med Jonas också. Var länge sedan jag träffade honom. Nåja nu när jag kom hem tänkte jag testa igen och då fungerar det självklart. Så nu kommer jag få en laddare för 450kr som jag troligtvis inte behöver, men då har jag ju iaf en i reserv om det händer igen.

After work

Igår var det after work. Himla trevligt. Tror vi var typ 15 pers som mest inte så många med tanke på hur många som var bjudna men ändå fler än senast. Dock droppade folk av ganska tidigt och jag gav själv upp kl 22.30 då vi bara var tre stycken kvar. 4 glas vin drack jag under kvällen och det räckte gott och väl. Väldigt lättpåverkad nu för tiden och särskilt igår eftersom jag inte ätit något sedan lunchen och bara hade sovit tre och en halv timma den natten.

Sent besök

Gissa om jag blev paff igår när Mattias helt plötsligt kl 23 sa att han skulle komma hit. Jag hälsade honom välkommen och blev tokstressad över att behöva försöka fixa bort lite saker innan han dök upp. Hade trevligt och pratade till kl 02.00...han kom ju inte förrän vid midnatt då han körde fel på vägen så att jag fick guida honom. Han fick iaf sova över här och imorse när jag skulle upp kl 6.40 var han fortfarande i dvala så han fick en nyckel och fick gå när han orkade. Själv sov jag väl typ 3,5 timme inatt och nu ska jag på aw. Lär bli en billig fylla iaf.

Dagens händelser

Idag har jag äntligen fått min nya mobil. Det var inte en dag för tidigt då jag blev av med din för över en månad sedan. Förutom att ha hämtat mobilen har jag varit på möte på banken idag och fixat med lite grejer. Gick igen om sparande och sånt. Får se om det blev så mkt bättre

Då var det ny vecka då

Ja då var första arbetsdagen denna veckan avklarad då. Systemet strular fortfarande. Även om det fungerat för mig idag så har det varit jävligt långsamt och tålamod är ju inte min starkaste sida. Pratade lite med Mattias idag och det blir en promenad på torsdag. Dock inte en på flera mil i skogen som vi först planerat. Detta beroende på att jag kom på att jag ju ska på after work på onsdagen och då finns det ju kanske viss risk att jag inte är så jäkla pigg på torsdagen. Vandra bakfull i skogen i typ 4-5 timmar vet jag inte om det känns som ett bra val. Nu vill jag att det ska bli onsdag eftermiddag så det är dags för utgång och sen ser jag fram emot torsdag också. Jag hoppas han är lika trevlig i verkligheten som han är på msn.

Ingen promenad

Blev ingen promenad med Mattias idag. Tänkte ju nästan att det skulle bli så då han skulle jobba hela dagen och då brukar man ju bli trött vilket han blev. Han har dock föreslagit att vi ska träffas på torsdag. Får se hur det blir då jag ska på After work på onsdag. Sen får vi väl se också för jag tyckte vår konversation på msn slutade lite konstigt. Men det återstår väl att se om han hör av sig om det. Gör han inte det är det nog bara att gå vidare

Susannes besök

Hade trevligt när Susanne var här...vi försökte oss på att grilla på en engångsgrill. Den sög...den blev ju aldrig varm. Vi fick istället steka det vi skulle grilla. Det blev dock gott ändå. Till maten blev det lite vin. Kvällen tillbringades framför Tv:n då vi kollade på esc.

Städtant idag

Just nu håller jag på att städa. Fick för mig att göra det så hittills har jag städat sovrum, vardagsrum och badrum. Har även slängt lite ogräs och sånt som jag rensat på uteplatsen. Näst på tur står hall, kök och lilla toaletten. Skulle väl gissa att jag är klar om en timma ungefär. Sen ser det ju ganska hyfsat ut här. Tillräckligt för att jag ska slippa be Susanne om ursäkt för röran iaf. Dock vet jag ju inte om jag skulle vilja bjuda hit typ Mattias utan att ställa mig och skura alla golven.

Dejten blir nog snart av

Idag var det nära att det blev en dejt med mäklar Mattias. Han hörde av sig och pratade och det var nästan så att det blev av idag. Han var ledig och allt. Dock bestämde han att det blir en promenad imorgon kväll vid 21 då han slutat jobba. Hoppas verkligen inte att han är för trött och ställer in. Idag bestämde han sig för att köpa lite färg och måla sina garderober istället. Tyckte väl kanske att han gjorde en felprioritering där =)

Susanne kommer

Idag kommer Susanne hit. Det var tänkt att vi skulle gå ut men tydligen har hon mått lite dåligt de senaste dagarna efter att ha ätit något dåligt så det blir lite ändrade planer. Vi kommer istället att laga till lite mat här hemma, dricka lite vin och titta på ESC. Det blir nog himla trevligt det med.

Hälsade på Elly

Igår var jag hos Elly efter jobbet. Vi satt och pratade, åt och drack lite vin. Himla trevligt. Var hemma först klockan 01.30 på natten. På väg hem ringde jag en lagom packad Jessica som jag knappt förstod vad hon sa. Hon verkade dock ha väldigt roligt åt sig själv där hon låg och simmade runt på golvet i sitt kök.

Ibland är man trött

Somnade kl20 igår. Helt utslagen. Vaknade kl 22 borstade tänderna och la mig igen. Vaknade strax före kl 2 och tänkte att helvete nu har jag sovit i 6 timmar och det är vad jag brukar sova per natt så nu kanske jag inte somnar om...men efter att ha svarat på msn meddelandet som kom så somnade jag om igen och vaknade strax för klockan ringde. Nu bör man vara utvilad

Min date igår...

gick bra. Han är inte min typ och ser äldre ut än vad han är. Dock var han mycket trevlig och rolig att prata med. Trots att hela konversationen skedde på engelska flöt samtalet på och det blev aldrig pinsamt tyst. Kommer inte träffa honom igen för att jag tror att han är mannen i mitt liv, utan snarare isf för att han kan bli en vän.

Då var det klart

jag har nu beställt ett nytt kök. 440kr/månad kommer det att kosta mig också. Det blev en bänkskiva i ek, ljusgråa luckor och ett ljusgrått kakel. Ny spis, kyl och frys kommer jag också få.

Helgen som gått och veckan som kommer.

Så var även denna helgen till ända. Det är konstigt hur fort helgerna alltid ska gå, men vardagarna går ju rätt snabbt de med. Denna veckan kommer Weronica in och skall jobba så onsdag till fredag ska jag lära upp henne i Kungsbacka. Har inte träffat henne på länge så det ska bli trevligt. Susanne skickade ett mail idag också där hon skrev att hon kommer till Gbg nästa helg så då blir det förmodligen så att vi går ut en sväng på lördagen. Kommer bli trevligt. På tisdag har jag ju min dejt och på onsdag ska jag kolla in hur mitt nya kök ska se ut. Sen får vi se om jag träffar Fredrik som jag grillade med något också. Skulle Mattias ha tid att träffas så blir väl kanske det av också. Sen får vi väl se om Robert får tummen ur och vågar fråga ut mig på en dejt. Känns som han vill det men inte riktigt vågar.

På tisdag...

...ska jag på dejt med en australiensare/irländare. Gillar att utmana mig själv ibland så en dejt med en engelsktalande ska bli intressant. Det kan vara svårt att hålla igång ett samtal på svenska med en person man aldrig träffat och kanske inte har något gemensamt med och på engelska kan det bli ännu värre. Det ska dock bli både roligt och intressant och spännande att se hur det kommer att gå. Vi har iaf bestämt oss för att ta ett glas vin på något ställe på linnegatan. Hoppas det är fint väder så vi kan ta en av uteserveringarna.

Grillat

Då har jag grillat för första gången i år. Började chatta med en kille igår som bor på gatan brevid min. Han verkade trevlig så när han idag frågade om jag ville följa med honom och hans kompis och grilla så tänkte jag att ja det kan jag väl göra. De var trevliga men man har ju lite svårt att delta i samtalet när det mestadels handlar om deras chef som fått sparken eller interna skämt...men det kanske går bättre om vi träffas igen. Dock var de iaf trevliga och ganska roliga

Helgen

Har haft noll lust att blogga i helgen. Har inte gjort så mycket. I fredags tog jag bort alla maskrosor som vuxit upp på uteplatsen samt tvättade av utemöblerna och tvättade lite. I lördags träffade jag Niklas i stan och åt årets första mjukglass. Igår gjorde jag absolut ingenting förutom att handla lite mat. Sen har jag pratat med mina nya kontakter från spraydate...har kontakt med 5 olika killar nu. Väldigt trevliga allihop. En är författare/arbetslös, en är civilare hos polisen, en är mäklare, en är smed och det femte vet jag inte än. 4 är svenskar och en är en blandning av irländare och australiensare. Ska bli kul att lära känna dem mer

Lite om resan då

Tänkte göra ett litet inlägg om resan. Eller ja det kommer väl bli mestadels bilder.



Första natten var det fullt pådrag utanför hotellet. De letade en brand i huset mitt emot.



Blev ett besök i central park




Gjorde ett flertal besök längs Broadway och Time square



Empire State Building var vi uppe i och kollade in utsikten från



Fanns även många andra höga byggnader och kända landmärken som vi kollade in



Fick ju även kolla in huset från Friends

Ja det var väl lite av vår resa i bilder. Förutom att vi kollade in allt möjligt shoppade vi även massor. Har många fina grejer med mig hem. Jag är nöjd

RSS 2.0