Klantat till det

Nu har jag klantat till det lite. Det innebar en tripp till apoteket idag med inköp av ett akut p-piller. Vad ska man säga. Nej det finns väl inte så mkt att säga. Jag hade iaf roligt.

Besökte Uddevalla

Efter att ha varit hos Martina åkte jag hem till Daniels föräldrar i Uddevalla då han var där med min digitalkamera som han hjälpte mig att köpa. Åkte även med upp till hans syrra och kollade in deras nya hus. De kommer nog få det riktigt fint där uppe. Fick även se hans föräldrars lilla hundvalp och hon verkade gilla mig skarp =).

Besöket hos Martina

Efter jobbet åkte jag hem och packade ihop det jag skulle ha med mig till Ljungskile. Sen åkte jag och hämtade upp Patrik då han skulle åka med upp till sina föräldrar. Blev en liten omväg för mig, men vad gör väl det. Det är alltid trevligt att ha resesällskap. Var uppe hos Martina vid 20-tiden så jag fick vänta på henne en timma innan hon slutade jobbet. När vi kom hem till henne hjälpte jag henne in med hästarna och efter det lagade vi lite mat. Idag satt vi och kollade lite gamla skolkataloger vilket alltid är lite roligt. Blev inte kvar där så länge då hon skulle till sina föräldrar. Dock trevligt att träffa henne denna helgen med

Många kontor är det

Igår blev det en himla flängande på jobbet. Först jobbade jag nere i Kungsbacka till kl var 12. Sen åkte jag upp till det som ska bli min nya arbetsplats i Gbg och efter det altlså vid 14-tiden åkte jag till det andra kontoret i Gbg. Mycket resande blev det. Hade även bakat muffins och kladdkaka under torsdagen som jag bjöd på i Kungsbacka och det nya kontoret. Det var uppskattat

Fredagsresa

Imorgon efter jobbet ska jag besöka Martina i Ljungskile igen. Jag kommer dessutom få med Patrik som resekamrat. Fast jag ska köra hem honom till sina föräldrar. Det kommer dock bli en trevlig bilresa på många sätt och vis. Men jag har ju alltid trevligt när jag träffar honom.

Bakat

Tänkte vara snäll mot mina kollegor i Kungsbacka imorgon. Jag har därför bakat. Det blev både chokladmuffins och kladdkaka. Hoppas att det blev gott också. Även personerna på det kontoret jag ska börja på kommer få smaka då jag ska dit och besöka dem imorgon.

Äntligen

Idag var det äntligen dags för mig att gå till frisören. Bokade tid för drygt en månad sen. Kan verkligen säga att det behövdes både en klippning och en färgning. Passade även på att boka nästa tid så att jag vet att jag får en tid innan resan till New York. Vill verkligen inte åka dit med en frisyr som det inte går att göra något vettigt med.

Fika med Niklas

Igår träffade jag Niklas efter jobbet för en fika. Mycket trevligt. Man får passa på att träffa honom när han är på besök i stan. Satt och pratade i 2 timmar om allt och ingenting. Han lovade att komma om jag har fest längre fram i vår. Sen ska jag även besöka honom i Sandefjord när det blir varmare ute. Ska bli riktigt roligt att hälsa på honom en hel helg.

Jag är nöjd

Idag hade jag återigen möte angående min blivande anställning. Fick veta att jag nog kommer gå över den 15/3 och lönen han erbjöd mig sa han kommer vara lite lägre under provanställningen för att sen förhandlas upp när den är över. Eftersom han visste vad jag har haft i lön innan så tänkte jag att det blir nog lite lägre än det då...men nej jag hade fel. Jag blev erbjuden den lön jag ville ha...så nu känns det jättebra med tanke på att den kommer att höjas om 6 månader. Me happy =)

Hatar vintern

Har jag nämnt tidigare att jag hatar vintern?
Jag är så otroligt trött på snö och kyla nu. Det är snart mars nu och ute snöar det för fullt och har så gjort sen i torsdags. Vem f-n har bett om all snö. Fick skrapa bort 4 cm snö från bilen i torsdags kväll när jag skulle åka från Trollhättan till Gbg. I fredags när jag skulle åka från Gbg till Trollhättan fick jag skrapa bort snö och is. Nu under lördagen fick jag göra det två gånger bara för att det vägrar sluta snöa. Snöar det när jag ska köra ner till Gbg nu under söndagen blir jag deprimerad och smått förbannad...jag vill ha sommar...nåja åtminstone vår.

Lördag i Ed

Idag blir det ett besök hos Jessica. Får se vad vi sak hitta på....men det kommer nog bli väldigt lugnt.

Mycket resande har det blivit

I torsdags var jag i ljungskile och hjälpte min kompis. Var ju tänkt att jag skulle sova över hos henne men pga vissa orsaker så blev det inte så utan jag fick åka ner till Gbg på kvällen och var hemma vid midnatt. Sen blev det upp till jobbet och jobba halvdag igen för att sen åka upp till ljungskile igen och hjälpa till. Var kvar där till kl 21.30 igår då jag fortsatte upp till Ed och mina föräldrar. Var mkt trött när jag kom hem, men det är väl inte så konstigt med så lite sömt och så mkt flängande. Min kompis var iaf mkt tacksam över att jag hjälpt henne. För mig är det dock en självklarhet och jag kommer ringa henne under helgen och kolla så allt är fortsatt bra.

Ljungskile tomorrow

Imorgon kommer jag sluta 12.00 sen bär det av till Ljungskile där jag ska träffa Martina. Hon behöver mitt stöd nu så jag kommer bli kvar hos henne till fredag morgon då jag åker ner till Gbg igen för att jobba. Jag hoppas verkligen att det hjälper att jag kommer finnas hos henne.

Elly på besök

Igår var Elly på besök här. Det var mkt trevlig. Hon tyckte om maten också så det var ju bra. Vi satt och pratade i flera timmar...vi var hemma ca 17.00 och hon var kvar till 22.30.

Leker kock

Idag leker jag kock....Elly kommer hit på middag imorgon efter jobbet så jag passar på att förberede. Har ställt in kycklingen i ugnen då den ska vara inne i typ 60-90 min. Tänkte ha den klar så att det bara är att göra såsen imorgon hälla över den och gratinera. Har även gjort en pennacotta. Så imorgon behöver jag bara fixa såsen, potatisen och frukten som ska vara till pennacottan. Nu under tiden som kyckligen sköter sig själv ska jag även dammsuga hela lägenheten

Söndagsaktiviteterna

Blev ett besök i Kortedala idag. Dels körde jag ut två kartonger med de sista av Daniels grejer. Han var inte hemma men jag hade nyckel så jag ställde bara in dem. Efter det åkte jag hem till Patrik. Blev ett snabbt besök. Var väl där i ca 40 min. Men det var väldigt trevligt. Efter det åkte jag ut till Frölunda och hälsade på min moster. Fick lite mat och skrev av ett recept jag vill ha. Allt som allt har det varit en trevlig söndag.

Lugn helg

Denna helgen har jag inte gjort någonting och det har varit så skönt. Har verkligen kunnat vila ut och det behövde jag verkligen. Dock har jag väl inte sovit så jättemkt utan det handlar väl om 8 timmar per natt ungefär. Blir väl kanske ett besök hos min moster idag för att äta middag. Annars blir det väl en film eller någon serie efter att jag kollat in herrarnas slalom på TV.

Trevlig fredag

Var en lång men trevlig dag igår. Jobbade till 18 och sen var det afterwork. Vi var väl ca 10 pers varav jag kände fyra. Blev 5 glas vin vilket innebar 2 glas för mycket för mig. Inte så mkt sömn och inte så mkt mat gjorde mig väldigt lättpåverkad. Hade dock väldigt trevligt. Var väl hemma runt 2 tiden. Träffade även Chadi på stan som inte fått mitt sms om fika så jag bad honom höra av sig när han har möjlighet till den där fikan. Sen träffade jag även en gammal tekniker från mitt förra jobb.

Livrädd katt

När jag skulle gå till jobbet i morse så fick jag vända och gå in och hämta en grej och då lämnade jag dörren lite på glänt. Naturligtvis hade katten smitit ut och rakt ner i källaren. Detta innbar att när jag kom hem satt det en lapp på dörren där det stod du glömde katten i källaren. Jag gick ner och jovisst där satt katten livrädd i ett hörn. Fick gå fram och plocka upp den och den var nästintill apatisk. Spände inte en muskel förrän jag kom in i lägenheten då den ville ner på golvet. Dock tog det inte 2 minuter ens innan den ville tillbaks utanför dörren. Lite knäpp är allt katten.

Segt värre

Idag var det riktigt långtråkigt på jobbet. Det är så lite fel så teknikerna har nästan inget att göra och har de mindre så har jag mindre. Som tur är är det ju iaf fredag imorgon och har jag tur så är det lugnt på 18-tjänsten så jag inte har fullt upp de två sista timmarna innan after worken. Den ser jag fram emot...ska bli kul att träffa alla utanför jobbet.

Husligt värre

Idag är jag ambitiös. Jag både tvättar och lagar mat. Tänkte vara duktig och lagat till mat så jag har både till middag idag och lunch imorgon.

Nästa vecka

Det blir nästa vecka som Elly kommer hit och hälsar på. Närmare bestämt tisdag. Ska bli trevligt. Så än så länge är tisdag och fredag till söndag nästa vecka bokade. Ska åka upp till mina föräldrar den helgen för då fyller min mamma. Har jag tur får jag även en reskompis halvvägs. Patrik pratade på att åka upp till sina föräldrar den helgen så då kanske han åker med. Trevligt med lite sällskap.

Meningslösa beslut

Ja då har man jobbat över idag då.... var tvungen att göra det för att chefen fått för sig att vi måste byta platser med varandra. Tydligen kunde vi inte sitta där vi satt. Ibland undrar man om chefer bara hittar på saker för att de måste göra något. Nu är det iaf gjort och jag kommer skriva upp 2 timmars övertid för det.

Inget besök

Blev tyvärr inget besök idag. Får väl hoppas han hinner komma någon annan gång. Blev att tvätta istället...det är ju nästan lika trevligt....eller inte =(

Nu börjar denna veckans planer smidas

Ja nu ska jag börja fylla denna veckan med aktiviteter. Idag hoppas jag att Patrik kommer hit, men det blir nog antagligen inte så då han skulle träna och eventuellt gå på någon lägenhetsvisning. Imorgon blir det att jobba i Kungsbacka för att sen åka till kontoret på hisingen där vi ska flytta om och byta platser så man får väl räkna med 2-3 timmars övertid imorgon. Senare i veckan alltså onsdag eller torsdag ska jag bjuda hit Elly på middag och visning av min lägenhet. Den andra dagen ska jag försöka boka in en fika med Chadi och på fredag blir det afterwork. Enda tråkiga är att jag har 18-tjänsten på fredag. Hade helst slutat 16 då. Så veckan ser fullspäckad ut. På lördag ska jag bara sova. Dels för att jag behöver det och dels för att jag nog kommer vara seg efter fredagens afterwork. Söndag blir väl att tvätta och göra iordning allt annat inför nästa veckas jobb....Ja det ser inte ut att vara många luckor i schemat....trevligt

Nu är allt klart

Idag har jag beställt ett nytt soffbord. Bör få det om ca 14 dagar. Sen är allt annat här hemma klart också så i eftermiddag ska jag bara ta det lugnt och skönt och vila upp mig inför en ny arbetsvecka.

Städat och shoppat

Igår kom mina föräldrar ner till mig. Innan de kom bäddade jag rent åt dem i min säng då jag har en dubbelsäng och flyttade själv in i gästrummet. När de kom ner städade jag och mamma köket innan vi la oss. Idag har vi städat vad som återstod av lägenheten samt shoppade lite lampor och ett köksbord åt mig. Imorgon ska vi köpa vardagsrumsbordet. Men nu ska jag sova då jag är dödstrött...har ju inte sovit ut på länge länge.

Snart är man fast =)

Idag blev det i stort sett klart att jag blir anställd på företaget jag jobbar som konsult på. Ska ha ytterligare ett möte imorgon men det känns bra.

Ett klick för skogen

Hjälp till att rädda lite gammal skog genom att klicka här.
När ni kommit till sidan klickar ni på ljusgröna ovala knappen så skänker ni lite pengar gratis via sponsorer.

Fika nästa vecka

I måndags pratade jag med en gammal kompis som jag gick en utbildning med och det är säkert minst 3 år sen vi senast talades vid. Så nu bestämde v i att vis ska träffas och ta en fika. Så nästa vecka tänkte jag höra av mig till honom och boka in den. Ska bli roligt att träffa honom igen och höra hur han har haft det.

Byrån på plats

Idag har jag fått ihop min nya byrå. Så nu har jag flyttat runt lite grejer mellan den gamla och den nya samt fått bort allt jag fick plocka ur den Daniel fick av mig. Daniel var här och hjälpte mig sätta ihop den. Fick även flyttat på lite andra möbler, tvättade samt plockade undan lite. Dock kvarstår mkt så morgondagen är också räddad, jippi.

Trevligt hos Elly idag

Har precis kommit hem från Elly. Var mycket trevligt. Hon bjöd på middag i form av potatisgratäng och kassler och så blev det kladdkaka till efterrätt. Var väldigt gott. Sen satt vi och pratade om allt från jobb till förhållande. Hon är ju nybliven singel hon med fast något nyare än jag då hon blev det förra helgen. Lovade att bjuda hem henne så fort jag fått ordning i min lägenhet igen. Dvs när jag städat och fått in mina nya möbler. Så det blir väl kanske nästa vecka då. Nu ska jag iaf sova.

Fullt upp i veckan

Denna veckan har jag fullt upp. Idag blev det Ljungskile imorgon ska jag hälsa på Elly i hennes nya lägenhet, onsdag och torsdag ska jag städa upp i röran här hemma som uppkom iom flytten i helgen och på fredag kommer päronen ner för att hjälpa mig att shoppa lite möbler i helgen. Dessutom ska jag ju självklart jobba också. Till nästa vecka har jag även bestämt med en gammal kompis som jag gick en utbildning med för många många år sen att vi ska ta en fika. Ska bli mkt trevligt för förutom samtalet på msn idag så har jag nog inte talat med honom på några år. Alltid trevligt att träffas då. Men nu är det dags för sängen om jag ska orka upp imorgon

Besökt Ljungskile idag

Idag åkte jag till min kompis Martina i Ljungskile efter jobbet. Hon behövde få prata med någon så då ställde jag upp direkt. Att köra 15 mil t/r för att finnas där för mina kompisar är absolut inget problem. Hon blev jätteglad över att jag kom dit och jag hoppas att allt känns lite bättre för henne nu efter att hon fått prata av sig lite. Sa till henne att det bara är att höra av sig om hon behöver prata mer.

Sovdags

Kollade på två filmer ikväll och nu ska jag sova och det som singelboende för första gången på typ 7 år.

Film

Nu ska jag nog lägga mig och slappa framför en film. Ska se om jag kan hitta något bra.

Flytten i stort sett klar

Då var det mesta flyttat. Nu återstår nog bara några småsaker. Jag körde ut två lass med saker i min bil. Nu är det lite tomt  här på sina ställen men det ligger saker högt och lågt så i veckan ska jag städa. Enda jag har saknat idag är att få sova lite. Var på väg att somna vid 2 tiden men efter att ha legat i 10 minuter så kom Daniel och Jonas så då var det bara att sätta igång med flyttandet. Att plocka ihop min egen byrå får vänta till imorgon

Blev ingen sömn blev en ny byrå istället

Ringde Jessica och hon var fortfarande kvar på Ikea så jag åkte dit och köpte mig en ny byrå. Gav just bort byrån jag hade i sovrummet som TV:n stod på så nu köpte jag mig en ny. Blev en vit Malm byrå för jag har de övriga sovrumsmöblerna i den serien så nu matchar det värre. Efter att ha släpat in det typ 30kg tunga paketet i lägenheten återstår nu bara att bygga ihop den. Får se när under dagen jag får ork och lust till det.

Flytt

Var väldigt trött när klockan ringde och jag var tvungen att gå upp. Som tur var kom Anders hit så han och Daniel bar de tunga grejerna. När det mesta möblemanget var ute i lastbilen kom även Jonas. Detta innebar att jag slapp åka med ut till Kortedala för att bära in allt i lägenheten där. Blir förmodligen senare idag som jag får hjälpa till då när alla kläder och smågrejer ska flyttas. Men nu kan jag nog somna in en timma till =)

Blir inte mkt sömn inte

Blir inte mkt sömn i natt. Kom just hem från Trollhättan och klockan är 01:30. Klockan 09:00 kommer Jonas infinna sig här för att hjälpa oss att flytta alla grejer som mitt Ex ska ha med sig....Kommar alltså sova i max 7 timmar men troligtvis blir det snarare 6. Så jag kommer väl återgå till min sömnbrist igen då.

RSS 2.0