Sjukt trött

Idag har jag varit helt sjukt trött. Vaknade 6.30 fixade iordning mig upptäckte att det bara tog 15 minuter så jag la mig i sängen igen. Gick upp 7 och åkte till jobbet. Kändes inte helt bra att köra då jag var så trött. Kom till jobbet. Hade svårt att hålla mig vaken. Piggnade till först vid 9.30. Med andra ord borde jag legat i sängen till 9.30. Ska se om jag kan sova 30 min nu så jag är lite piggare imorgon. Gå och lägg dig lite tidigare istället kanske ni tänkter...jo hade väl varit en bra idé om det inte var så att jag alltid piggnar till vid 21 tiden och sen inte somnar förrän runt midnatt eller därefter,

Katt till rätta

Katten är till rätta...kom in vid 21 tiden käkade, sov lite och gick ut igen. Gillar nog sommaren.

Katt på vift igen

Undrar var min katt är och springer egentligen. Har inte sett till honom sen i fredags morse. Hoppas inget har hänt utan att han bara är ute på värsta upptäcktspromenaden. Hoppas han dyker upp ikväll eller iaf senare under veckan.

Var är han?

Har inte pratat något alls med Mattias idag...mkt tråkigt. Han hade skickat några meddelande på msn när jag inte var hemma...men sen dess har jag inte hört från honom. Han har inte synts till på msn :(

Härligt att ligga i solen

Blev solande vid näsets badplats. Vi hittade en klippa att ligga på. Var där mellan 16 och 20 ungefär. Tycker dock inte att jag fick någon solbränna alls. Dock var det varmt och skönt och mkt trevligt. Vi bestämde oss för att göra om det igen förhoppnings vis om två veckor om det är lika varmt och skönt då.

Söndag i solen

Idag blir det en sväng till havet med Elly och Rosmarie. Ska bli så skönt att ligga och sola på en klippa eller gräsplätt...kanske lyckas man få lite solbränna också. Kommer ha en liten picknick där på stranden också.

Lördagsnöjen

Idag var jag ute och åt middag i stan med mina föräldrar. De bjöd mig på en försenad födelsedagsmiddag. Åt på Sjöbaren i Haga. Var väldigt god mat. Nu har de dock åkt hem till Ed igen och jag är ensam kvar. Var och hälsade på Patrik en sväng idag också. Känner dock att jag inte tål hans två katter som han skaffat. Kliar i näsan och så har jag nyst några gånger. Tur att jag inte var där mer än 45 min ungefär. Allt som allt har det varit en trevlig lördag

Halvdöd

Nu är jag supertrött...har sovit mindre än 6 timmar per natt varje natt denna veckan. Igår var jag ute med jobbet på en personalfest. Åkte båt i södra skärgården och käkade skaldjur. Var jättegott och jättetrevligt men kanske inte så bra att jag var hemma vid midnatt med tanke på att jag sovit så lite innan. Kan väl säga att jag hade rätt svårt att komma upp i morse. Idag har jag varit på kalas för mitt kusinbarn. Han blev ett år. Kom hem vid midnatt. Så nu vill jag sova till iaf 10 imorgon. Dock är mina föräldrar här så jag tror inte det blir så länge.

Sen vill jag hjälpa min kusin lite på traven. Det var henne jag var hos så därför hänvisar jag till följande sida

www.liamsfond.se

Gonatt

Sliten

Idag har jag varit extremt trött och seg...kan bero på att jag stressat runt i två dagar nu och inte sovit så mkt. Det började med att jag var väldigt trött när klockan ringde....Så trött att när jag sen körde ut ur garaget hade jag glömt att låsa min bur i garaget och alltså satt nycklarna kvar där. Dock märkte jag inte ens detta förrän jag klev ur bilen nere i Kungsbacka. Min granne hade dock sett detta och kastat in min nyckel i brevinkastet....han är snäll han.

Sen har jag suttit och varit trött och seg hela dagen på jobbet också. Får nog försöka komma i säng ganska tidigt idag då jag ska ut med jobbet imorgon. Är ju trevligt om man inte somnar då.

Min väska

Idag kom min födelsedagspresent till mig själv. en lila Ed Hardy väska jag köpte förra veckan. Så här ser den ut.


Middag med Mattias

Idag var Mattias här och firade min födelsedag med mig. Bjöd honom på middag. Han sa att han tyckte det var väldigt gott. Efter middagen satt vi och pratade i soffan om allt möjligt och sen gick vi ut och gick 2,5km ungefär. Var väldigt trevligt att han kom. Han sa att vi får göra om det snart igen och det hoppas jag på.

Födelsedag

Vill tacka för alla gratulationer jag fått idag. De värmer.

Städat värre

Då har jag städat hela lägenheten, har dammsugit, dammtorkat och bytt sängkläder. Har även pustsat fönsten utvändigt i vardagsrummet. Är lite trött nu. Har städat hela lägenheten efter allt mitt bakande pga att Mattias kommer hit på middag imorgon. Då vill man ju att det ska se någorlunda ut. Sen kommer ju föräldrarna på fredag också och jag vill inte höra för många klagomål över hur det ser ut. Inte för att det var så stökigt men mamma är ju pedant.

Baka baka liten kaka

eller ja muffin....bakar chokladmuffins nu igen för att ta med till jobbet. Denna gången för att jag fyller år...de får alltså lite födelsedagsfika. Förutom muffins kommer det bli en jordgubbstårta. Tårtan fuskar jag med har köpt tårtbotten. det blir ett lager med krossade jordgubbar, ett lager med vaniljsås och så garnerar jag med grädde blandad med krossade jordgubbar samt några delade gubbar

Utgång

Igår blev det utgång med min bror. Vår kusin Torbjörn mötte upp oss på Bryggeriet där Tony bjöd mig på födelsedagsmiddag. Blev i förväg då jag ju inte fyller förrän på tisdag. Efter det gick vi till Rockbaren där vi träffade ett helt gäng från Ed. Varav några av dem nog druckit lite väl mkt. Som den där Burra t ex som började känna på mina bröst och frågade om han fick kyssa mig då min bror tyckte han skulle ge mig en kram. Sa att han fick ge mig en kyss på kinden och skrattade mest bort hans tafsande. Sen var vi några som drog vidare till HardRock café. Där satt jag brevid Freddie som efter ett tag tyckte att jag skulle följa med honom hem. Detta för att han visste hur gärna jag ville det. Han visste nog mer än mig där. Min bror sa flera gånger till mig att inte följa med honom. Han tror visst inte att jag kan ta vara på mig själv. Jag skulle dessutom inte följa med någon annan hem nu när brorsan är på besök. Jag brukar faktiskt hålla mig hemma när jag har gäster. Sa till min bror att jag bara pratade med honom. Tony är så rolig...han klagar på mig om jag inte pratar med folk och gör jag det så ska jag sluta för det är fel personer jag pratar med.  Freddie sa iaf till mig att vi imorgon måndag skulle vara vänner på facebook...han kunde tydligen inte hålla sig för jag fick en vän förfrågan redan idag.

Familjen

Nej nu gäller det att städa undan allt här. Min bror kommer kl 13 så då ska allt vara klart. Får ju se bra ut här när man får sånt finbesök. Dock är det ju inte bara för att hälsa på mig som han kommer....nej det är AC/DC spelningen imorgon som hägrar, men han kommer ju ner hela en dag i förväg för att umgås lite med sin syster. Vi träffas ju inte särskilt ofta. Typ 6 gånger per år eller nåt sånt. Men som jag sa till min kompis igår, det är rätt skönt att ha familjen en bit bort. Man kan göra vad man vill när man vill och behöver varken berätta det eller tänka på att de kommer få veta något. Det är en enorm frihet tycker jag. Att jag känner så här kan ju bero på att jag flyttade hemifrån redan när jag var 16 och redan då bodde 8 mil bort. Jag är väl vad man kan kalla en självständig människa. Jag gillar att kunna bestämma allt själv. Jag kanske låter lite konstig, men jag tycker det är tråkigare att vännerna bor långt borta än att familjen gör det.

Sjuk på midsommarafton

Idag firar jag midsommar ensam för första gången. Pga att jag inte är frisk orkar jag inte göra något. Dessutom kommer min bror ner till stan imorgon och hälsar på och då är det ju trevligt om man mår någorlunda bra och då vore det ju dumt att förvärra det hela idag. Så det blir en midsommarmiddag för mig själv med en eller annan film. Sen blir det väl att prata med alla kompisar som jobbar idag också.

Idag....

har jag jobbat två timmar övertid. Lite jobbigt när man är förkyld men nu är det ju iaf långhelg. Jag har även köpt mig en Ed Hardy väska på tradera. Hoppas den kommer nästa vecka. Det är en födelsedagspresent till mig själv. Bild kommer när jag fått den.

Vill ha

Jag vill ha följande till min bil. Vill pimpa den lite =)

BilmattorBilklädsel


Förutom dessa finns det även doftgranar, rattmuffar, stolsdynor och något överdrag. Dock finns ingen bild på dem. Ska ta mig en tur till affären som säljer dem. Tror det får bli en födelsedagspresent till mig själv.

PS Bilderna är lite mindre än vanligt för det verkar vara något problem med att lägga till dem på ett normalt sätt.

Förkyld

Jag är förkyld...behöver jag egentligen säga mer. Jag känner mig trött, hängig och allmät seg....det SUGER. Nu orkar jag inte skriva mer idag

Så var det söndag igen

Måste ha sovit helt fel inatt. Har väldigt ont i nacken idag och kan inte vrida huvudet åt höger. Sånt är välidigt jobbigt. Satt uppe och pratade med Susanne till klockan halv fyra. Vi vaknade typ 10.30. Sen slocknade jag igen vid 16 och sov i tre timmar så jag hoppas att jag ska kunna somna någon gång ikväll. Sen sitter jag och funderar på var min katt håller hus. Har inte sett honom sen igår kväll. Han borde vara hungrig nu.

Hänt sen sist

Igår var jag på Seko träff...tur att man inte jobbade för det blev bara 3 timmars sömn natten till fredag. Efter infon blev det lite mat och vin. Kände mig inte helt nykter efter mina två glas...kan bero på sömnbristen. Somnade typ vid 22 tiden totalt slutkörd. Idag var jag på dejt med en som heter Mikael. Han tyckte det var väldigt trevligt och vill träffa mig igen. Så det blir väl att vi träffas någon mer gång. Dock känns det inte efter första träffen som det kommer bli något. Efter fikan blev det att kolla runt i några affärer i nordsatan. Kom hem slängde in lite tvätt i maskinen, drog till moster och käkade och åkte sen hem och träffade Susanne som redan var hos mig. Vi sitter just nu och dricker vin och käkar popcorn. En liten kort uppdatering. Over and out.

Sent besök

Ikväll....eller rättare sagt inatt kommer Susanne hit. Har lovat att hon ska få sova här så hon slipper väcka sin bror och hans familj. Alltid trevligt med gäster. Ses väl dock inte så mkt förrän på lördag kanske då jag hoppas vi kan hitta på något. Hjärtligt välkommen är hon iaf.

Inget jobb imorgon inte

Idag var det sista arbetsdagen denna veckan. Jag vet det är inte fredag idag, men imorgon har jag valt att gå på en ungdomsgrej som Seko har. Inte för att jag ser mig som en ungdom. De har dock valt att kalla alla under 30 för ungdom. Så det blir lite konferanser på dagen och på kvällen blir det Liseberg. Hoppas verkligen det blir fint väder. Är iaf skönt att slippa jobba.

Ibland är det jobbigt

Aldrig har man varit så glad över att få sin mens som jag var igår. Var en vecka sen. Det är fan inte lite. Gissa om jag hann bli småparanoid under den tiden. Det är ju inte så att man vill meddela någon man känt i typ 2 månader att han ska bli pappa. Nej den saken ska vi försöka undvika för det vore jobbigt

Seg dag

Idag har jag varit mestadels seg...började redan imorse...De skulle ha kommit och mätt mitt kök och i väntan på dem så låg jag i sängen och vilade. Sen ringde de och sa att de inte kom pga sjukdom. Då fick jag åka till jobbet. Fortfarande seg. Sen har jag känt mig sån hela dagen och skulle jag lägga mig nu skulle jag somna. Istället tänkte jag köra ett pilatespass, baka muffins och fixa till mat. Sen somnar jag säkert efter midnatt igen vilket medför att jag är lika seg imorgon.

Fika på stan

Idag var jag och fikade med Patrik i stan. Var väldigt trevligt. Vi åt lite och gick sen runt och pratade om allt möjligt. Vi har ju aldrig träffats och bara ätit och pratat förut så det var något nytt. Hoppas det blir någon repris på det. Hämtade även upp min påse med grejerna jag köpte i Kungsbacka igår. Elly var snäll och tog med påsen till jobbet då de hade fått med den när de tog sina grejer. En allmänt bra dag

Muffinsjävlar

Muffins fanskapen blev misslyckade. Den där jävla ugnen gräddar ju ojämt. Vissa blev nästan brända ju....jävla skit.

Och då får man spendera lördagskvällen själv

Nej han kom inte. Var som jag misstänke...Han virrade bort sig i skogen så han var ute och traskade i 6 timmar och var alldeles för trött...så vi får väl se om vi träffas på min födelsedag då...kommer han inte då när jag bjudit in honom typ 3 veckor i förväg så kommer jag bli väldigt besviken.

6 juni Hurra hurra hurra!!!

Grattis Sverige på nationaldagen...eller vad man nu ska säga. Så vad har hänt idag då. Jo jag har städat köket och gästrummet. Plockade även iordning i ett av skåpen i köket där det har varit värsta röran. Sen var jag hos moster och käkade middag. Efter det har jag bakat massa muffins...eller iaf 49st. 3 olika typer av chokladmuffins har det blivit. Nu väntar jag på att Mattias ska dyka upp. Han sa att han skulle sova här idag så jag hoppas han kommer. Vore lite tråkigt om han inte gjorde det. Han skulle dyka upp runt 20 vilket klockan är nu....själv tror jag på 22 tiden om han kommer vill säga.

Inte hänt mkt

Nu har jag varit dålig på det här med bloggandet igen. Ska jag vara ärlig så har jag inte ens tänkt på att jag inte skrivit något. Kan ju bero på att det inte har hänt någonting. Jag har jobbat, ätit, städat och sovit. Iofs har jag inte sovit så mkt då jag har suttit och pratat med Mattias på nätterna. Har väl somnat runt 01.30 typ varje natt. Fick förövrigt veta att han har tänkt sova över här imorgon...trevligt

Snart slut på ännu en dag

Så idag har jag städat hallen, badrummet och toaletten samt lagat till lunch för imorgon. Imorgon får det bli köket och gästrummet. Sen måste jag köpa en bokhylla till gästrummet för att kunna få bort sakerna som står på golvet sen Daniel flyttade ut. Han tog ju med sig den bokhyllan. Nåja iaf så har inte denna dagen varit så jäkla spännande heller. Först jobb och sen hushållsarbete. Kan meddela att jag ser fram emot helgen och då är det bara tisdag.

One room down

Då var man helt klar med sovrummet då...och så har man fått i sig lite mat...nu går jag vidare med nästa rum. Någon som känner för att avbryta mig...hör gärna av er isf.

Städtanten är framme igen

Ja då var det dags att städa lägenheten igen. Jag vägrar fortfarande göra det på helgen när jag är ledig, så därför är det bara att sätta igång när man kommer hem från jobbet istälet. Idag kommer jag iaf att städa sovrummet. Det är jag snart klar med. Återstår bara att dammsuga och ta på de nya sängkläderna. Sen blir det troligtvis badrummet, vardagsrummet och hallen också. Sen får jag ta köket, lilla toaletten och gästrummet imorgon. Det är skönt att slippa sånt på helgerna. Speciellt eftersom jag inte kommer ha någon semester i sommar. Då vill jag gärna kunna vara ledig på helgerna. Det är då man ska träffa alla kompisar och förhoppningsvis Mattias en hel del.

RSS 2.0