Shopping

Tog mig ut på mellandagsrean idag. Blev två klänningar, ett par glittriga strumpbyxor och 2st bh. Det var bara underkläderna jag köpte på rea. Eller ja jag fick 50% om jag blev meddlem så då blev jag det.

Denna klänningen köpte jag iaf. Tyvärr så fanns inte den andra med på hemsidan.



Annandagen

är det idag och jag är tillbaks nere i Göteborg igen. Bestämde mig för att åka igår då det var ett jäkla snöoväder och jag var rädd att det skulle bli ännu värre till idag. Det tog lite drygt 2,5 timma att köra ner då det inte gick att köra så snabbt. Låg t o m i 40km/h stora delar av sträckan. Runt stenungsund så började snön försvinna och det regnade, men när jag kom ner till gbg så hade det börjat snöa igen. På väg 172 så passerade jag även två bilar som låg i diket. Dock kändes det skönt att komma ner och jag har hört att det idag ligger 40cm snö i Ed så det hade ju inte varit någon höjdare att köra i det häller. Nu hoppas jag bara på att Mattias ska komma hem idag med så att jag får träffa honom, men nu ska jag hoppa in i duschen och se om jag kan få tag i något på rean som jag kan ha på nyår.

God Jul

Ja då var det julafton. Den firades hos mina föräldrar tillsammans med brorsan och hans tjej. Blev mycket god mat och lite julklappsutdelning. Kändes skönt att inte få allt för många prylar. Det svämmar ju redan över hemma. Nu har jag lämnat mina föräldrar och åkt tillbaks till min brors hus där jag bor medans jag är här i Dalsland och hälsar på. Han och hans tjej är hos hennes föräldrar just nu och jag ska åka dit och hämta dem lite senare. De sa att jag gärna fick komma, men jag känner att det är gott att vara själv en stund. Jag gillar min familj, men det är skönt att få vara själv en stund med. Är ju vad med det, så det känns bra att få komma ifrån en stund.

Vad jag gjort sen senast

Ja det har inte blivit så många inlägg det senaste, men jag har heller inte suttit särskilt mkt vid datorn. Har varit hos Mattias en hel del och hjälpt honom att packa upp. Var hos honom hela helgen förutom att vi sov hos mig. Åkte hem i söndags kväll då Susanne hämtade mig. När vi skulle försöka fixa till så hon kunde sova i sin säng höll vi på (eller snarare jag) att riva allt som var. Susanne skulle flytta på en karton varav hon höll på att välta en masonitskiva som riskerade att åka in i en tavla. Jag kastade mig därför för att fånga skivan och lyckades i samma veva välda min cdhylla som stod där så Susanne fick kasta sig efter den. Det hela slutade med att allt i hyllan åkte ut på golvet, jag och susanne låg och gapskrattade på golvet så tårarna rann och det tog säkert 5 min för oss att lyckas ställa hyllan upp igen. I måndags bakade jag och Susanne julgodis. Vissa saker blev bra andra mindre bra, men där skyller jag på recepten. Vi gör ju helt klart inte fel. I tisdags åkte jag till Mattias igen och idag alltså hit upp. Självklart har jag ju dessutom jobbat också.

Gymmet here I come

Nu bär det av till gymmet. Har varit tillräckligt lat denna veckan...Eftersom jag är ledig borde jag ha släpat mig dit mer än en gång hittills, men idag blir det iaf för andra gången denna veckan.

Samtal med Mattias

Kvällens samtal med Mattias har varit intressant. Han sa att han skulle byta livsstil och ta med mig och barnen på söndagsutflykter och så ville han att vi skulle sitta hemma och lyssna på radio och att jag skulle sticka under tiden. Han är väldigt inspirerad av 50-talet den mannen. Sen är det ju rätt roligt att han redan målat upp en bild över vår familj när vi inte ens har kommit fram till om vi ens har ett förhållande. Jag vet inte hur seriös han är om han ser en framtid med mig eller vad han vill. Det är väl sånt jag får ägna mig åt att lista ut framöver. Det är iaf alltid lika intressant att prata med honom. En sak vet jag dock sen i somras och det är att han efter att ha skaffat flickvän vill ha barn efter typ ett år. Det var iaf vad han sa då.

Nu har han åkt

Nu har min bror lämnat min lägenhet för denna gången. Det är trevligt att han hälsar på, men ändå rätt skönt när han åker för då slipper jag känna att jag måste vara här och ta hand om saker och ting. Nu kan jag göra som jag vill igen, men först och främst blir det till att städa för det behövs efter att ha haft besök här sen i fredags.

Trött av att vara ledig

Sover sjukt mkt nu när jag är ledig känns det som. Somnade vid 1-2 tiden inatt gick upp kl 8 och körde brorsan till utbildningen och sen la jag mig och sov igen. Vaknade sen vid 12.30 och var fortfarande lite småtrött. Det är inte  bra att vara ledig och sova så himla mycket, men förhoppningsvis så kommer det leda till att jag är mkt piggare sen när jag börjar jobba igen och känner mig lite utvilad.

Sovit borta igen

Sov hos Mattias även inatt och det var lika mysigt som alltid. Sen var det skönt att ha lite närmare till jobbet imorse också. Ska troligtvis tillbringa ganska mkt av helgen hos honom också då jag ska hjälpa honom att måla och packa upp i lägenheten. Är trevligt att tillbringa lite tid med honom och lära känna honom riktigt och det har blivit några nätter vi sovit hos varandra nu.

Julklappar

Ja jag har nog köpt in det till samtliga personer. Susanne, Jessica och päronen. Skönt att inte ha så många att köpa till i år och att faktiskt vara klar redan. Normalt sett burkar jag bli klar typ två dagar innan eller nåt.

Litet avbrott

Ja det blev det på semestern idag. Var tvungen att vara med på ett info möte om det nya avtalet som börjar efter nyår. När jag redan hade gått upp och traskat iväg till jobbet ansåg jag att dagen redan var förstörd så det var lika bra att jobba hela dagen. Så efter mötet så begav jag mig till mitt kontor på Tagene och fakturerade lite. Ska dock bli skönt att få sova ut imorgon igen.

Dagnes händelser

Idag har jag ett besök på gymmet på schemat. Väldigt skönt att vara ledig och bara göra det man vill. Blir även en middag hos min moster ikväll. Ska även försöka lista ut vad det är för hylla min mamma vill ha i julklapp, så jag och brorsan kan åka och köpa den imorgon.

Flytt till Lunden?

Ja just det ja...jag fick ju i stort sett en inbjudan till att flytta till Lunden i helgen också. Mattias sa att han tyckte jag skulle flytta in där, men undrade var vi skulle få plats med mina möbler. Det kommer väl iaf bli så att vi kommer träffas lite mer framöver. Eventuellt åker jag dig och sover där till på tisdag då jag ska till Partille på morgonen så slipper jag köa genom tunneln.

En helg utan dator

Det är vad jag har haft nu. Var ju på julbord i fredags med jobbet. Det var väldigt trevligt och maten var väldigt god. Var där till 23 tiden, sen begav jag mig till Lunden och Mattias lägenhet. Det är väldigt fin och mysig och det kommer nog bli jättebra där när allt är iordning. I lördags åkte jag ner till nordstan med Mattias och väntade där på brorsan och hans tjej. Vi gick runt och letade lite julklappar och sånt. Efter att ha gått runt och knött med folk där så hämtade Mattias upp mig så begav vi oss till Linne där han kollade i lite secondhand butiker och så käkade vi på en thairestarurant. På kvällen låg vi bara och kollade på TV och hade det skönt. Idag åkte jag hem vid 13 tiden och ska snart köra ner till stan med Johannas packning och så ska vi kolla upp vart Tony ska på utbildning.

Julbord

Ja det ska jag på med jobbet imorgon. Hotell Sas Radisson är det vi ska vara på kl 18.00. Jag har svårt att hitta något som jag vill ha på mig. Får väl se om jag kan hitta något bra tillslut.

Imorgon...

kommer Tony och Johanna på besök till stan. De ska julhandla lite. Har lovat att de ska få bo här så jag kommer flytta in hos Mattias i helgen. Normalt sett har ju de legat i mitt gästrum, men där har ju Susanne sina saker nu så där går det inte att sova. Jag klagar dock inte för det innebär ju att jag faktiskt får se Mattias lägenhet. Det kan bli så att vi inte har någon el, men då får vi väl underhålla oss på annat vis.

Bilbesiktningen

Idag besiktade jag min bil för första gången. Den gick igenom fint. Det konstiga är bara att jag aldrig fick några papper på att det var dags att besikta den, utan jag fick gå in och boka tid ändå. Mellan nov-mar skulle jag besikta så papperna borde ha kommit iaf i oktober. Får väl se om de minns min bil nästa år.

Blev inte ensam

Mattias ändrade sig och  kom tillbaks igår kväll. Han ville inte åka hem till en mörk lägenhet vilket jag tyckte var jättetrevligt. Så jag fick sällskap även inatt. Vi låg och kollade på Terminator Salvation innan vi somnade. Sen var jag uppe 7.30 imorse och lagade till frukost åt honom. Så nu ska jag vila en liten stund innan jag sätter mig i bilen och kör upp till Ed.

Ensam igen

Idag meddelade Mattias att han kommer sova hemma hos sig. Det beror på at han har allergi och är på väg att få tillbaks sina eksem. Kanske berodde det på min katt Evelina. Hur som helst så är det lite ensamt här ikväll, men jag hoppas jag får träffa honom snart igen. Blir kanske en sväng upp till Ed nu måndag och tisdag eftersom Jessica är ledig och då jag har semester kan jag ju passa på att träffa henne istället för att sitta ensam.

Fredagsmys

blir det idag....hoppas jag iaf. Vi ska laga till tacos och sen kanske det kan bli att kolla på någon film och ligga och mysa i soffan. Om han inte somnar då vill säga.

Bio

var jag på igår med Elly och fyra andra pers. Filmen vi valde att kolla på var New Moon. Tyckte inte den var så bra. Visst en och annan snygg överkropp fick man se, men handlingen var ju sådär. Var hemma först 23.30 och då hade jag t o m hunnit få en efterlysning. Mattias undrade om jag hade rymt

En sambo...

ja det har jag nu...iaf tillfälligt. Mattias har flyttat ut ur sin gamla lägenhet, men har ännu ingen el i sin nya så därför bor han hos mig så länge. Himla mysigt att ha någon att sova brevid och som håller om en. Han har anpassat sig väldigt bra till det också. Ringer och talar om när han ska komma etc. Hur länge han ska bo hos mig vet jag inte, men det vore trevligt med sällskap hela veckan iaf.

RSS 2.0