Valborg

Ja idag är det ju valborgsmässoafton. Det är väl en sån där dag då man ska orka vara jobbigt social. Vet dock inte om jag orkar vara det. Helst av allt skulle jag vilja gå i idé och sova i 48 timmar eller nåt så jag sen är riktigt utvilad. Denna veckan har jag gått runt i dvala. Idag gick alla mina kollegor tidigt så jag smet iväg 30 min tidigare också och då gick jag mer än 30 min efter alla andra. Nej jag tror nog faktiskt att jag inte ska ha något liv idag utan bara ligga hemma och kolla på serier och film.

Går bra med sömnen...eller nej det gör det ju inte

Somnade efter midnatt även igår...jag lyckas verkligen. Dett medförde att jag somnade nu under eftermiddagen. Tror jag sov  30-60 min. Så nu är jag ju hyfsat pigg igen då. Blir så trött på mig själv

Det får vänta

Tror jag väntar till helgen med att berätta om min resa. Orkar nog inte innan dess. Alla bilder ska läggas in på datorn etc. Ja det får nog vänta

Trött någon?

Har varit så jäkla trött idag. Sov kanske 5,5 timma inatt...inte så mycket med tanke på att jag sov typ 5 timmar natten innan det och kanske 5-6 timmar mellan fredag och lördag. Sen blir ju inte det hela bättre av att man har lite jetlag och inte befinner sig riktigt rätt i tid.

Då var man hemma igen

Då var det slut på resandet för denna gången. Är för trött för att skriva mer om den idag. Körde hem en kompis och det var som att köra bil berusat. Jetlag är inta att leka med. Nu ska man bli ren och sen är det sängen som gäller för man ska ju upp 6.30 för att jobba imorgon.

Dejt på g?

Har börjat prata lite med en kille som heter Björn. Han verkar väldigt trevlig. Får se om det blir en dejt med honom efter min resa. Har typ bara pratat med honom i tre dagar så fortsätter vi när jag är hemma igen så kan det ju bli aktuellt.

Beslutsångest

Varför får man alltid beslutsångest när man ska välja tapet och färg. Helt sjukt att det ska vara så svårt. Nu har jag iaf kommit fram till en tapet och en färg tror jag. Ska fundera lite på det. Troligtvis köper jag det när jag kommit hem från min resa.

Har lite att uträtta

Idag har jag klippt mig. Väldigt skönt att ha fått det avklarat innan resan. Efter frisörbesöket hälsade jag på Elly en sväng. Hämtade bl a mina skor som stått där sen jag var där senast. Hon bjöd på god mat också. Imorgon ska jag till banken för att hämta lite dollar och fixa en ny dosa till internetbanken.  Ska även försöka kolla in lite tapeter och hitta mina reseadaptrar. Ja jag har en hel del kvar att göra med andra ord

Packat och klart...

eller iaf på god väg. Har fått packat det mesta som ska med på resan nu. Det är alltid svårt att avgöra vad som ska med och inte, men nu känner jag mig iaf nöjd med vad jag packat ner. Kvar återstår sånt som jag ska använda under veckan och därlför inte kan packa ner än.

Så var man omyndig igen då eller?

Jaha då är det någon som antagit att man är under 18. Tänkte testa match.com och skapade därför en profil och la upp en bild på mig själv. Nu har jag fått ett mail där de skrivit att bilden inte är godkänd då den föreställer en person som är under 18 år. Ok bilden är inte tagen igår, men den är max 3 år gammal och jag är ju snart 28 så då kan man ju lätt räkna ut att bilden inte föreställer en person under 18 år. Har nu testat med en annan bild, men går inte det så är det nog kört för mig. Lät också skicka ett mail till dem där jag frågade hur man skulle gå till väga för att få dem att godkänna en bild när de antar att man är under 18 år fastän man inte är det.

Påskafton

Jaha då var snart påskafton över för detta året. Dagen till ära har jag inte gjort så mkt. Var och hälsade på min bror en sväng. Sopade upp lite ner rivna tapeter medan mamma spacklade lite. Sen blev det en timmes promenad i den fina vädret. Vi åt även en påsmiddag som bl a innehöll ägg.

Påsk...

firar jag i år igen uppe hos mina föräldrar. Fast denna gången som singel då. Åker dock ner till Götet på söndag igen så att jag kan ägna måndagen åt att börja packa ner allt man ska ha med på resan. Eller iaf det mesta av det. Ska försöka undvika att använda några av de kläderna under veckan och tvätta de som redan ligger i tvättkorgen.

I natt...

vaknade jag upp och var alldeles yr....funderade på om jag skulle ställa mig upp och gå en sväng, men konstaterade att jag då förmodligen skulle ramla omkull och slå halft ihjälp mig. Jag la mig istället och somnade om då det kändes bättre så. Vaknade några gånger till under natten och var då fortfarande yr om än mindre. Det höll även i sig under hela arbetsdagen. Har inte en aning vad det berodde på, men det kändes så där bra. Alltid jobbigt att vara yr.

Snart får man vara ledig

Imorgon är det skärtorsdag och sen är det äntligen dags för en långhelg...hela fyra dagar ledigt. Ska bli så otroligt skönt. Inte för att jag stressar ihjäl mig på jobbet, men det är ändå skönt att få slippa gå upp tidigt hela fyra dagar i rad. Dessutom lever jag ju för dessa tillfällen i år då jag typ inte har mer än en veckas semester att ta ut.

Förberett lite inför resan

Har idag hämtat ut mitt nya pass, ansökt om inresetillstånd till USA och plockat upp min resväska. Nästa vecka är det ju dags att packa då vi åker den 18/4. Har även fått mitt resebevis så man inte är kört vad gäller läkare om man råkar ut för något.

Deklarerat

Ja då har man gjort årets insats vad gäller att kontrollera skatteverket. Min deklaration är nu kontrollerad och godkänd. Känner mig rätt nöjd detta året då jag får tillbaks en helt ok summa.

En olycka kommer sällan ensam

Fattar inte vad jag hade för fredag/helg egentligen. Jag blev av med mobilen, mitt windows chrashade och jag blev förkyld. Nog för att de säger att en olycka sällan kommer ensam, men vad fan. Nu får det vara slut på strul iaf och min förkylning får gå över snabbt.

Besök

Har haft Patrik på besök här idag för första gången. Trodde knappt det var sant när han själv föreslog att komma hit. Han orkade alltså ta vagnen ända från sig och hit. Dock var jag snäll och körde hem honom. Hur som helst var det ju trevligt att han kom och han får gärna göra det igen.

Jävla skit

Blev av med min mobil i fredags. Är så jävla trött på folk som inte kan skilja på sitt och andras. Jag vill ha min mobil med alla mina kontakter och sparade sms och bilder.

Snart är arbetsdagen slut

Nu återstår bara 1h och 20min av denna arbetsdagen. Sen blir det att åka hem och göra sig iordning för utgången. Ska bli kul. Sen blir det kanske så att jag får besök i natt eller imorgon av Patrik. Det kommer också bli himla trevligt. När det blir beror på när han skulle till hisingen och hälsa på någon.

Läkarbesök

Idag var jag på hälsokontroll. Det var diverse blodprover, ekg och grejer. Mitt ekg var bra, hjärtat kommer inte stanna förhoppningsvis. Läkaren var även imponerad över mina blodfetter de var väldigt bra. Dock var mitt blodvärde lågt, men det är ju inget jag blev förvånad över då det har sugit i typ alla år som är. Så tanken på att bli blodgivare kan jag ju lägga ner. De skulle nog köra ut mig direkt. Nu ska jag iaf försöka bättra på det genom att äta en järnrik kost. Skam den som ger sig.

Då var det utgång imorgon igen

Imorgon ska jag ut med Niklas. Han ringde igår för att få numret till en tekniker jag jobbar med och då passade han på att fråga om jag ville hänga med ut på en öl eftersom han är här i stan och hälsar på. Ska bli mycket trevligt. Jag gillar Niklas han är en skön kille så man får inte missa att träffa honom när han hittar hit till götet.

Ja jag lyckades

Jag tycks ha blivit av med idioten. Efter att han ringt mig på mobilen dagen efter de första samtalen så skickade jag ett sms där jag skrev. Jag är inte intresserad sluta kontakta mig så verkar han ha förstått....kanske fanns en hjärncell hos snubben iaf.

RSS 2.0