OS

Ja det har väl gått ganska bra hittills får jag nog säga 2 guld, 1 silver och 1 brons. Sen har vi ju även 4 fjärdeplatser vilket inte är lika roligt. Bronset är ju helt fantastiskt att Anja tog med tanke på hennes fall dagen innan. Hon är ju helt otrolig. Nu hoppas jag på ett fortsatt bra OS

Melodifestivalen

Igår var jag och Susanne på genrepet till melodifestivalen. Föst satte vi oss på rad 3 på läktaren, men det visade sig att vi skulle sitta på rad 3 på parkett, vilket var precis i mitten framför scenen. Detta var nog bästa deltävligen hittills. På väg hem i snöstormen ramlade Susanne och låg och sprattlade i snöhögen. Såg skitroligt ut så jag började asgarva. Detta ledde till att även Susanne gjorde detta så hon kom ju nästan aldrig upp. Bakom oss kom en gubbe som nog trodde att vi var aspackade. En rolig kväll var det iaf

Banklån

Ja nu är banklånet klart och köpet kommer snart att genomföras. Så nu äger jag och Mattias snart en 3:a i Vasastan. Är nog lite galet att köpa en lägenhet för 3 mille ihop med någon du haft ett förhållande med i tre månader, men inte kan man vara rädd för att satsa. Nu ser jag fram emot lite renovering och möblering.

En dag kvar

Ja imorgon är det dags för kontraktsskrivandet. Jag är lite nervös och förväntasfull. Ska bli roligt att äga en egen bostad inne i stan. Att det bara tar 5-10 min att gå till avenyn skadar ju inte direkt. Tänk att slippa åka spårvagn i 20min samt traska en bit efter en utekväll...nu blir det bara 10min gångväg. Himla skönt. Dessutom slipper man åka vagn när man ska handla kläder...bara att traska.

Lägenhetsköp

Idag blev det hastigt och lustigt bestämt att jag och Mattias ska köpa en lägenhet i Vastastaden. Det blir en 3:a på 79kvm med en hyra på 2116kr....Vi köper den för 3 miljoner. Kontraktet skrivs på söndag och sen blir det ansökan om lån på måndag. Ska bli lite spännande det här. Vi får tillgång till lägenheten 15/4. Ska bli kul det här.

Alla hjärtans dag

På söndag är det alla hjärtans dag. Min fundering nu är vad jag ska köpa eller ge till Mattias. Varför ska det alltid vara så svårt med sånt. Ska man köpa nåt eller bara vara snäll och laga till en fin middag. Någon som har något förslag

Sista arbetsdagen...

på Tagene gjorde jag idag. Ska bara dit imorgon för att hämta mina grejer sen kommer det vara Kungsbacka på heltid som gäller. Väldigt tråkigt att inte få jobba ihop med alla trevliga människor på Tagene något mer, men jag lär nog träffa dem någon gång då och då ändå. Idag bjöd jag iaf på fika vilket var uppskattat. Sen vet jag ju att killarna i Kungsbacka ser fram emot att jag ska komma dit vilket är kul.

Kort sammanfattning

Jag känner att jag blir allt sämre på det här med att uppdatera min blogg. Nåja det har inte hänt så mkt ändå....förra veckan hade jag en jävligt jobbig vecka på jobbet. Massor med listor och skit att fixa samtidigt som jag skulle lära upp min efterträdare och efter att ha jobbat från 7.30-19.00 på fredagen var det fruktansvärt skönt att inte ha något planerat och bara kunna lata sig. Helgen spenderades hos Mattias och vi låg mest och kollade på TV. Han ville gå på visning på något hus, men enda huset vi hittade vände vi vid när vi fick syn på det. Får nog försöka hitta något bättre en annan gång. Igår var jag och Susanne och tränade för första gången på evigheter känns det som, efter det blev det matlagning och muffinsbak. Idag blev det fika med Elly och sen Äppelpajsbak. Ska ha med pajen och muffinsen till jobbet imorgon då jag gör min sista dag på kontoret på Tagene. Kommer ju sitta i Kungsbacka på heltid framöver. Ja det va en liten sammanfattning.

RSS 2.0