Kortköp

Nu bär det snart av till Trollhättan. Ska bara ta mig bort till Ica och köpa ett kort så jag har något att lägga pengarna i. Frågan är vad man ska köpa för kort. Ett sånt där det står 40 på eller inte. Alltid denna beslutsångest =)

Kusin vitamin

Imorgon blir det nog att jag åker till min kusin i Trollhättan. Hon ringde och bjöd dit mig på middag då hon fyllde 40 år tidigare i veckan. Förhoppningsvis kan jag åka upp med min moster så jag slipper köra själv och slösa ännu mer bensin. Har ju redan fått tanka två gånger den senaste veckan och jag vill inte se hela min lön försvinna på bensin.

Var ett tag sen nu igen

Nu tror jag Peders Internet har gått ner igen. Har inte hört av honom på snart två veckor igen. Det var inte så länge han fick ha sitt adsl. Ska nog fråga honom om han vill ha mitt mobilnummer nästa gång så kan man ju iaf ha lite kontakt. Kan ju vara bra nu när vi bestämt att han ska komma hit i början av mars. Undrar om han kommer i månadsskiftet feb/mars eller om han kommer någon vecka in i mars. Kommer han efter 3/3 får han ju även se min nygjorda tatuering.

Inte långt kvar

Nu är det inte många dagar kvar till dess att jag bor själv. På söndag flyttar exet ut. Han får två polare till hjälp, men jag får väl hjälpa till jag med. Ska bli lite spännande att bo själv igen. Kommer ju knappt ihåg hur det är att få ha en lägenhet helt och hållet för sig själv. Tror dock att jag och katten kommer trivas bra med det. =)

18 tjänsten avklarad för andra gången

Då har man klarat av 18 tjänsten igen på jobbet och även denna gång var det stendött. Fick ett enda samtal och det var ett lätt ett. Satt och ägnade mig åt att kolla upp varför vissa jobb var missade. Bestämde mig även för att jobba från Kungsbacka imorgon. Alltid skönt att få lite lugn och ro.

Äntligen tillbaks

Igår morse 06.20 ringde min mamma och sa att de sett min katt hos grannen, men att hon sprungit iväg och gömt sig. Alltså fanns det inget annat att göra än att efter jobbet sätta sig i bilen och åka upp till Ed för att leta. Var uppe 18.30 och sprang runt ute och letade i två timmar. Hade även med mig mitt ex upp. När klockan var 21 så gav vi upp och satte oss i bilen och åkte ner mot Gbg igen. Efter 30 min ringer mamma och säger att katten är under grannens altan så då var det bara att vända. När vi kom hem till mina föräldrar igen så hade de fått tag i min katt. Pappa hade krupit in under grannens hus och hämtat henne. Så kl 22 packade vi in katten i bilen och gav oss iväg till Gbg. Var nere strax efter midnatt och jag var då grymt trött. Trött är jag dessutom fortfarande efter inte fullt 6 timmars sömn i natt. Får nog lägga mig och vila lite för jag känner av en betynnande huvudvärk. Dessutom vill jag vara pigg imorgon för då ska jag jobba 07.30 till 18.00

Min katt

Har nu mailat upp en katt försvunnen lapp till mina föräldrar som de ska lämna till grannarna samt sätta upp på konsum för att se om det kan ge några resultat. Här är iaf en bild på min fina lilla pisse.


3/3 kl 16.00

Det är tiden då jag bokat in min tatuering. Ungefär 1500kr kommer det kosta. Helt ok pris.

Skissat

Har skissat på min tatuering i helgen tillsammans med min bror. Känner mig nöjd med resultatet så nu hoppas jag att tatueraren inte säger att det inte går att utföra. Tänkte gå dit nu i veckan och prata med dem.

Tillbaks i stan

Ja då var man tillbaks i Gbg igen då. Tyvärr kom aldrig min katt tillbaks innan jag åkte så nu hoppas jag att mina föräldrar lyckas få in henne på egen hand. Är dock rädd att något har hänt henne då hon aldrig varit borta så här länge förr. Jag hoppas och önskar att jag får ett samtal och får möta upp mina föräldrar imorgon för att hämta henne.

Saknar redan min evelina

Nyttan med kon...

Fick denna text mailad till mig....skrattade så jag grät.

Faktauppsats om en ko, skrivet av en mellanstadieelev.
Nyttan med kon.
Kon är ett husdjur. Men den finns också utanför huset. Och den lever ofta på landet, men den kommer också in till staden, men bara när den skall dö. Men det bestämmer den inte själv.

Kon har sju sidor. Den översta sidan - Den nedersta sidan - Den främre sidan - Den bakre sidan - Den ena sidan - Den andra sidan - Och den invändiga sidan.

På den främsta sidan sitter huvudet. Och det är för att hornen skall ha något att sitta fast på. Hornen är av horn och dom är bara till prydnad. Dom kan inte röra på sig, men det kan öronen. Dom sitter på sidan av hornen. Kon har två hål framme i huvudet. Dom kallas ko-ögon. Kons mun kallas mule. Det är nog för att den säger mu.

På den bakersta sidan sitter svansen. Den använder den för att jaga bort flugor med, så att dom inte ramlar ned i mjölken och drunknar.

På den översta sidan - Och den ena sidan - Och den andra sidan är det bara hår. Det heter ko-hår och har alltid samma färg som kon. Färgen på kon heter kulör.

Den nedersta sidan är den viktigaste för där hänger mjölken. Och när mjölkerskan öppnar kranarna så rinner mjölken ut. När det åskar så blir mjölken sur, men hur den blir det har jag inte lärt mig ännu.

Kon har fyra ben. Dom heter ko-ben. Dom kan också användas till att dra ur spikar med.

Kon äter inte så mycket, men när den gör det äter den alltid två gånger. Dom feta korna ger helmjölk. När kon är dålig i magen ger den ost. I osten är det hål. Men hur den gör hålen har jag inte heller lärt mig ännu.

Kon har gott luktsinne. Vi kan känna lukten av den på långt håll. Kons valpar heter kalvar. Kalvens pappa heter tjur, och det gör kons man också. Tjuren ger inte mjölk och är därför inte ett däggdjur.

Den som kommer och hämtar kon när den blir gammal heter kofångare. Den sitter ofta framme på bilar. Så blir kon slaktad, man häller mjölken i tetror som man kan köpa i affären. Kons fyra ben skickas till snickaren. Det kallas återanvändning.

Som man kan se är kon ett nyttigt djur. Och därför gillar jag kon väldigt mycket.

Lärarens kommentar: "Jag har aldrig läst något liknande."

Nu har det gått ett dygn

Nu har katten varit ute i över ett dygn och så länge brukar hon aldrig vara ute. Inte känns det bättre av att det nu bara är 4 timmar kvar till dess att jag ska åka ner till stan igen. Har sett några tassavtryck efter en katt i snön som kommit under natten, men det betyder ju inte att de kommer från min pisse. Känns inte bra alls detta. Har sovit grymt dåligt i natt pga detta. Vill ju inte lämna Ed utan min goa katt.

Katt på villovägar

Släppte ut min katt i morse vid 10 tiden och hon har fortfarande inte kommit tillbaks....satt under huset i bra många timmar men när väl pappa kröp in under huset så var hon inte där längre. Blir lite smått orolig

Ed igen då

Då var man i Ed igen då hos föräldrarna. Ju längre norr ut man kom desto mer snö blev det. Dock ligger det väl inte mer än 3 cm men det är 3 cm för mkt. Jag vill ha sommar nu.

Besök i mars

Troligtvis kommer Peder komma och hälsa på mig i mars. Ska bli riktigt roligt att träffa honom och se vad han är för typ. Satt och snackade i ca en timma i natt så jag somnade inte förrän 01.45....så fem timmars sömn blev det...men jag är pigg idag ändå.

Han lever

Han lever....han dök just upp på msn igen....och som jag trodde hade hans nät legat nere.

Goda nyheter

Fick just veta att det finns planer att anställa mig på det företag jag är uthyrd till. Me so happy. Jag hoppas verkligen att det kommer ske snart. Det är min gamla chef som har kämpat för att de ska anställa mig och det verkar som han lyckats övertala dem. Alltid kul att ha lite hjälp med sådant i dessa tider. Så nu är det bara att hålla tummarna.

Var är Peder?

Har nu inte sett till Peder sedan den 11/1 på msn. Funderar på vad som hänt. Han lovade då att skriva till mig på kvällen istället för mitt i natten då han skrev till mig. Jag skulle ju upp och jobba. Men allt sedan dess har han varit spårlöst försvunnen vilket är tråkigt. Jag gillade att ha något att prata med på kvällen. Dessutom har jag ju tänkt bjuda ner honom hit till Gbg, men det är ju svårt när han inte visar sig. Får väl testa att maila honom.

Helgen börjar närma sig

Nu börjar helgen och närma sig och eftersom jag planerar att åka upp till mina föräldrar och min bror så borde jag väl kanske packa ihop lite grejer idag så jag kommer iväg ganska snabbt imorgon. Dock känner jag inte det minsta för det så  vi får väl se om jag orkar lite senare ikväll

Självklart

Visst hade jag rätt. Jag somnade inte förrän efter midnatt och var återigen igång i morse då jag vaknade 30 min före väckarklockan. Det är tydligen så att jag inte ska få sova mer 5,5 timmar per natt. Min kropp är tydligen inställd på att det är det enda rätta. Sen att jag blir dötrött en stund på dan eller vid 19 tiden och slumrar till i en timma spelar tydligen ingen roll. Vill börja sova normalt nu....är trött på detta nu...har ju pågått i ca 4 månader nu.

Sover alldeles för lite

Jag måste försöka göra något åt mina sömnvanor....Natten till måndag sov jag 5,5 timmar i natt sov jag typ 6 timmar. Måste nog försöka somna lite tidigare. I morse vaknade jag dessutom 30 minuter före klockan skulle ringa och somnade aldrig om riktigt utan låg mest och halvsov. Ska försöka somna innan 23 idag....men jag hoppas inte på för mycket för jag känner mig själv såpass väl.

Inställd lunch

Skulle ha ätit lunch med min chef idag men hon var sjuk så det blir nog på torsdag istället. Då hoppas jag även att hon kan få besked på hur länge mitt kontrakt blir förlängt.

Inte mycket sömn inte

Igår hade jag tänkt lägga mig ganska tidigt typ vid 23. Skulle börja kolla på en film vid 21, men blev indragen i en konversation med mina tre kompisar som ska med mig till NY till ca 22 så först vid 22.15 kom jag igång med filmen. Missade totalt att den var jäkligt lång så den var slut först kl 01.00. Jättebra när man ska upp 06.30. Så det blev inte så mycket sömn inatt typ 5 timmar.

Var jäkligt trött strax före lunch för då satt jag i ett telefonmöte och jag hade väldiga problem att hålla ögonen öppna emellanåt. Efter mötet gick det dock bra och om jag känner mig själv rätt somnar jag väl inte förrän vid midnatt idag.

Lönestrul igen

Vad jag hatar när det blir det. Förra månaden saknades 30 min övertid. Inte så värst farligt. Men denna månaden saknades ca 16 timmar. Hallå 16 timmar hur i helvete lyckas de. Det är ju inte så man har så jäkla gott ställt att man vill skänka bort de pengarna direkt. Speciellt inte nu när man får börja betala alla räkningarna helt själv också. Nej nu får de faktiskt skärpa till sig.

Blev en sen natt

Efter att ha kommit hem från bion så undrade Patrik om jag ville komma en sväng så jag åkte dit. Var där kl 01.00 och var väl hemma igen vid 02.30. Var lite bättre att vara där sent natten mellan lördag och söndag än som förra helgen när jag åkte dit på söndag natt.

Filmen var ok

Filmen var helt ok men ganska förutsägbar. Det var massor av folk på bion igår. Nästan alla filmer som började runt 21 var näst intill utsålda eller utsålda. Fick köa i 15 minuter för att få ut biljetterna.

The day the earth stood still

Idag blir det middag hos moster vid 17 och sen blir det bio med exet kl 21.15. Han vill inte se Benjamin Button så det får bli The day the earth stodd still. Vi fick två biljetter i somras så det är väl dags att använda dem nu. Får väl kolla in den andra filmen en annan dag istället.

Idag har vi även packat ner de saker vad gäller köksutrustning som han ska få av mig nu när han ska flytta. Skönt med lite mer plats i skåpen.

Bio

Skulle vilja kolla in Benjamin Buttons otroliga liv på bio i helgen. Frågan är bara om det är någon annan som har lust att hänga med på den i helgen. Vet iaf att exet inte vill se den. Får väl kolla runt lite om det är någon som kan och vill.

Sova!!!!

Ska bli så skönt att få sova ut imorgon. Har varit trött varenda morgon denna veckan och bara önskat att jag kunnat lägga mig ner och somna om. Förhoppningsvis är jag inte lika trött nästa vecka.

Flyttpackning i helgen

I helgen tänkte jag börja kolla på vad jag ska skicka med exet nu när han flyttar. Troligtvis kommer jag även packa ner det i lådor. Sen får jag väl även plocka ner mina egna grejer som står i hyllan som är hans. Ska ju troligtvis till Ed nästa helg och sen flyttar han ju helgen därefter så det är väl bäst att få det gjort nu, för jag orkar verkligen inte stå och hålla på med det efter jobbet typ varje dag.

Planer planer och åter planer

Idag tyckte Jessica att det var dåligt av mig att inte delta i planeringen över New York resan. Skrev igår som svar i ett gemensamt mail att de övriga personernas planer verkade bra och att jag kanske skulle titta på det strax innan resan. Detta var tydligen inte bra så jag fick sätta mig och kolla lite på jobbet och komma med lite olika förslag. Så jag har kanske gjort mitt nu då....nu är det Susanne som får stå för de sista idéerna.

Att jag inte vill planera har absolut inget att göra med att jag inte tycker det ska vara roligt att resa dit eller liknande. Jag är bara inte en människa som planerar allt. Är snarare impulsiv. Får jag för mig att göra en sak så gör jag den. Jag behöver liksom inte fundera 200 gånger över en sak för att fatta ett beslut och jag tycker att planering ibland kan ta bort förtjusningen med saker och ting. Jag gillar att vakna på morgonen och tänka vad ska jag göra idag och sen göra det...eller bara tänka att jag vill inte göra ett jävla dugg och då gör jag inte det.


Tyst och skönt

Åkte till Kungsbacka och jobbade idag. Måste säga att det är väldigt tyst och skönt att sitta där och jobba. Där har jag ett kontor helt för mig själv. När jag jobbar på hisingen sitter vi nio personer i ett och samma rum så det blir betydligt högre volym. Nu kunde jag sitta och lyssna på den radiokanal jag själv ville lyssna på istället för P4 som alltid körs på Hisingskontoret. Så det blev lite Rix FM.

Fick även träffa de andra arbetsledarna på linjenät. Var trevligt att träffa dem. Kan ju bli så att jag kommer att ha mer med dem att göra i framtiden.

Inga problem

Gick hur bra som helst att jobba 18 vakten själv....var lite nervös innan då växeln låg nere. Dock behövde jag inte ringa ut några tekniker för det kom inte in några akuta jobb. Jag satt därför mest och kollade så att det inte dök upp något och fakturerade lite jobb. Ett enda samtal fick jag och det var en kund som ville boka tid.

Ibland ska man ha lite tur också =)

Dags att sova

Nej nu är det nog dags att lägga sig för kvällen om man inte ska vara lika trött imorgon som man var idag. Satt och jäspade hela tiden fram till lunch. Men en fördel är att när man kommer hem från jobbet imorgon, även om det blir så sent som 18.30, så har man iaf gjort halva arbetsveckan. Då är det ju bara två dagar kvar till helgen. Får nog börja fundera på vad jag ska hitta på denna helgen snart.

Översättningar

Hmm jag vet inte vad man ska säga om följande översättning....jag fattar iaf inte vad de pratar om. Längst ner finns även en länk till en inscannad sida där man kan läsa hur de skrivit.

http://www.avigsidan.com/avigsidan/fpict/avlagsen_kontroll_brev.html

Får väl säga: Starkt jobbat Lidl

Då var första 18 passningen avklarad

Då var första övertidsdagen avklarad. Stötte inte på några större problem och tiden gick snabbt så det innebär väl att det blir betydligt värre imorgon när jag sitter själv. Som tur är jobbar ju Elly sent på en annan avdelning så då kan jag ju ta henne till hjälp.

Övertid

Imorgon och på onsdag blir det övertid. Två timmar per dag för att vara exakt. Det beror på att min nya arbetsledare inte kan jobbet än så då får jag hoppa in och ta hans 18 tjänst. Det innebär att man ska jobba från 7.30-18 och sen gå hem två timmar tidigare en annan dag. Och eftersom jag aldrig har jobbat så själv måste jag sitta med en kollega imorgon för att lära mig var man hittar grejer. Så egentligen ska ju jag gå hem tidigare 2 dagar då, men eftersom min tjänst är delad mellan två olika avdelningar så blir ju det jäkligt svårt. Men då får jag ju iaf extra lön eftersom jag har timlön och det är ju alltid trevligt.

Söndagens händelser

Så vad hände igår. Egentligen inte så mycket. Var lite seg eftersom jag var hemma så sent på lördagsnatten så jag tittade en hel del på TV. Blev att jag kollade på skidor både alpint och skidskytte. Gick ju dessutom bra för Sverige. Sen blev det att kolla på en film med exet som han ville se. Den var inte direkt bra, men jag klarar av att kolla på dåliga filmer också. Sen blev det att jag åkte till Patrik vid 22.30 och var hemma igen strax efter midnatt. Då försökte jag somna men lyckades nog inte förrän klockan var 1. Vaknade igen kl 02.30 av att jag fick ett msn meddelande av Peder så jag sa några ord till honom för att inte vara otrevlig, men bad honom komma online lite tidigare ikväll istället då jag var tvungen att sova. Innan jag somnade om försökte jag få katten att komma in men misslyckades. Vaknade sedan av att klockan ringde 6.45 i morse och då var jag väl inte så jäkla pigg direkt. Har dock gått bra under dagen.

Trevligt med kusinen

Det blev en lång dag i Trollhättan igår. Åkte hemifrån före kl 12 och var hemma 02.30 i natt. Hade trevligt, men hann bara med att besöka min kusin. Får väl ta de övriga en annan gång. Satt och pratade hela dagen samt lagade lite mat. Lovade även att mitt kusinbarn ska få komma ner och hälsa på mig själv någon gång framöver. Kan ju vara roligt för henne att få komma iväg och hitta på något ensam med mig här i Gbg.

Då var det bestämt

Det blir ett besökt till Trollhättan imorgon. Ska hälsa på kusinen. Har inte varit där uppe sen i somras så det är väl på tiden att hälsa på där uppe igen. Orkar dessutom inte sitta hemma hela denna helgen med. Räckte med att göra det förra helgen då jag var sjuk.

Ska dessutom se om jag får tag i Björn eller Christian för att se om de har tid att träffas en sväng.

Det var väl trevligt

Personen som knappt pratat med mig har nu börjat igen och är precis som  vanligt. Pratade med mig stora delar av dagen igår, men även idag. Får väl hoppas att det håller i sig nu bara. Kanske har förstått hur jag tycker och tänker.

Planering

Mina resekamrater verkar ha fullt upp med att planera inför vår resa till New York. Är det bara jag som är dålig på att planera inför resor. Jag är väldigt impulsiv egentligen när det kommer till resor. När jag reste runt i Asien hade jag egentligen inte besämt mer än vilka länder vi skulle besöka och i vilken ordning samt att jag skulle besöka Hoi An för att sy upp kläder. När vi resta till Rom låg mina resekampratar dagen före flyget gick och gjorde upp planer medan jag satt och pratade med kompisen vi sov hos. Nu börjar jag få massa hemsidor att kolla in och jag vet inte ens vad jag ska kolla efter. Man upptäcker väl på plats vad man vill köra eller? Fast du Jessica håller säkert inte med mig du som älskar att planera.

Nej jag gillar mitt impulsiva jag även om det ställer till med ofog ibland och gör lite dumma saker...men hallå det är väl det som kallas att leva =)

Förklaring

Jag fick den äntligen idag. Förklaringen till det konstiga beteendet. Var väl inte den bästa, men den får väl accepteras.

Förstår ingenting

Vi kom överens om att vi skulle prata idag. Fick meddelande att det skulle bli efter kl 20...nu är klockan 22 och jag har inte hört något och har inte fått något svar på mina meddelande. Jag är imponerad

Bo själv snart

Troligtvis kommer jag bo själv fr o m den 1/2 ...det kommer bli första gången sen våren 2001 som jag kommer bo ensam. Kommer nog kännas lite underligt att komma hem till en tom lägenhet varje dag, men man vänjer sig nog snabbt med det. Jag kommer iaf försöka göra lägenheten lite mysigare. Kanske ska måla om lite också för att förändra lite.

Min bror ska hjälpa mig

Har pratat med min bror idag och han har lovat försöka göra en teckning som kan passa som tatuering åt mig. Vi ska prata mer om det när han kommer hem den 23/1

Trollhättan

Till helgen tror jag att jag ska åka upp till Trollhättan och hälsa på släkt och vänner. Så det blir nog ett besök hos min kusin Madeleine min moster Helena och mina två gamla tekniker Björn och Christian. Dvs om alla har möjlighet då. Ser fram emot att få se Chrisitans lägenhet som han har köpt och renoverat. Han har bra smak den killen.

Då var det dags igen

Då var det dags att göra sig redo för jobbet imorgon igen då. Dock återstår det ju bara tre arbetsdagar denna vecka så det är skönt. Tyvärr så ser jag ju inte fram emot att gå upp 6.30 imorgon då, men det har väl kanske mkt att göra med att jag vände på dygnet igen. Somnade kl 3 i natt och gick upp kl 12 inte så bra när man ska upp tidigt nästa dag. Men det ordnar sig nog. Jag klarar av någon anledning av det väldigt bra att sova typ 5-6 timmar per natt.

Ojojoj

Efter otaliga msn meddelande och ett sms så har man äntligen fått svar. Nu återstår det att se om personen vågar ta ett lite längre samtal med mig också.

Fast smset var kanske det svar man får nöja sig med.

Tatueringstankar igen

Har återigen börjat mina tatueringstankar. Har nu kommit på att jag ska be min bror teckna en tatuering åt mig. Kan ju alltid vara roligt att ha något han har gjort. Han har ju dessutom tecknat sin egen tatuering och han är bra på att teckna så jag tror inte att det blir några problem.

Man kan undra

Ibland undrar jag över hur vissa människor fungerar.

Varför kan man inte svara när folk skriver till en på msn. Och är det så att man inte längre vill ha kontakt med dem kan man då inte vara ärlig och säga det. Än värre är det när man ställt frågan rakt ut till dem och de inte ens då behagar att svara. Jag menar hör det inte till att kunna vara lite ärligt och säga vad man tycker och tänker när man är 27 år gammal. Nåja nu vet jag ju att vissa personer är mognare än andra men hallå man kan väl försöka även om det är jobbigt.

Nåja vi får väl se om jag får mitt besked imorgon eller om det är så att personen ifråga hoppas på att jag bara ska sluta skriva. Tråkigt att jag inte är en sådan person utan att jag faktiskt vill ha klara besked och orsaker.

Fast när jag tänker efter så har ju personen ifråga betett sig likadant tidigare.

Jaja det återstår att se vad som händer

Alltid dessa beslut

Nu tycker jag det räcker med att ta svåra beslut. Idag blev jag uppringd angående min utbildning. Jag fick en timma på mig att bestämma om jag ville gå utbildningen eller inte. Hallåååå en timma.

Fick ringa upp min chef för att fråga om han trodde på en förlängning efter januari vilket han gjorde. Så efter att ha kommit underfund med att jag inte kan betala mina räkningar på studiebidrag och lån och även kommit fram till att jag varken kommer lyckas hitta bostad eller kunna sluta jobbet tillräckligt snabbt så fick jag tacka nej. Hon försod min ekonomiska situation och sa att jag var välkommen att söka igen nästa år och att jag då skulle ange att jag blivit erbjuden en plats. Så kanske har man lite förtur då.

15 januari började utbildningen. Nu hoppas jag verkligen inte att jag blir av med jobbet siste januari för då blir jag inte glad.

Allt bokat och klart

Idag har även hotellet blivit bokat så nu är alla bokningar inför NY resan gjorda. Under 7000kr kostar hela resan också. Ska bli så himla skönt att komma iväg. Nu vill jag bara att det ska bli april snart.

Hur ska man kunna köpa allt?

Jag behöver köpa massa grejer snart. Det är synd bara att man får massa dåliga löner. Jag behöver en extern hårddisk, en digitalkamera, nytt köksbord, nya lampor och en micro. Sen är det säkert massa saker till som jag inte kommer på just nu, men kommer märka att jag behöver när exet flyttar.

Resan

Då var flyget bokat. Den 18 april bär det av till New York. Sen är vi åter i Sverige den 26 april. Nu återstår det bara att hitta ett hotell också, men jag litar på att Jessica hittar ett bra. Har vi tur går flyg och boende på 6000kr vilket är helt ok för en vecka. Nu är det bara att vänta på att månaderna ska gå.

Känner mig alltid så lycklig efter att ha bokat en ny resa. Resor är verkligen det bästa som finns.

New York

Har även börjat kolla närmare på vår resa till New York som vi har tängt göra i vår. Troligtvis blir det 18-24 april och flyg och hotell kommer troligtvis kosta runt 6000kr per person. Ett helt ok pris men tanke på att det är 6 nätter på hotell och att vi ska bo på manhattan. Förhoppningsvis blir vi 4 st som åker. Skulle vara grymt roligt.
Nu är det bara att hoppas på att man har jobb då också så man inte kommer hem och är helt barskrapat. Sen kan man ju även hoppas att det inte är några problem med ledighet om man har jobb också. Fast säger man att det är bokat sen länge så brukar det aldrig vara några problem. Värre är det ju om det är så att jag pluggar då, men det ska säkert gå att ordna det med.

Första arbetsdagen på det nya året

Så då var den första arbetsdagen på det nya året avklarad. Skönt att det är helg nu. Inte för att det var jobbigt att jobba utan för att det är jobbigt att sitta på jobbet och vara förkyld. Nu kan jag ägna helgen åt att försöka bli frisk.


Gott Nytt År

Gott Nytt År

Blev ett lugnt nyårsfirande igår. Då jag är förkyld så orkade jag inte med så mycket så jag åkte hem till Susanne en gammal kollega som bor i Kungälv. Vi lagade till en middag bestående av lax, quinoa och sallad. Mycket gott blev det. Sen stekte vi lite äpple med kanel till efterrätt. Under kvällen kollade vi på Johan Glans World tour of Skåne. Den var rolig. Iaf Johan Glans var det. Vi skrattade så vi nästan grät. Nu gäller det bara att försöka bli frisk till imorgon.

RSS 2.0