Inte synts till

Hoppas även att Niklas ska dyka upp på msn imorgon. Har inte sett till honom på några dagar nu och jag är lite nyfiken på vad han är för person

Trötter

Somnade tidigt igår. Klockan var nog inte ens 23 men jag var ändå supertrött imorse. Hoppas jag är lite piggare imorgon. Måste även ta tag i städandet imorgon så att det är klart på fredag då föräldrarna kommer för att hjälpa till att måla.

På besök

Igår blev det ett besök hos Morgan. Satt och pratade och helt plötsligt bestämdes det att jag skulle dit. Så jag åkte och var där vid midnatt ungefär. Så jag kom hem vid 10 tiden idag. Är lite småtrött då jag inte sovit så jättemycket. Blir lätt så när jag inte är van med att sova borta och brevid någon annan längre. Sover ju dåligt när jag sover brevid någon annan i min egen säng också. Var iaf trevligt att träffa honom.

Lördagsnöje

Så vad ägnar jag mig åt en lördag som denna. Jo jag har fläckt bort tapeterna i köket för att förbereda för nästa helgs målande. Sen har jag nu även skurat golvet i samma rum. Så fort golvet torkat ska jag ställa tillbaks alla grejer i köket och sen blir det till att städa övriga rum i lägenheten. Tror dock inte jag blir klar med allt idag så det blir väl till att fortsätta med dessa aktiviteter även imorgon. Hela helgen är räddad. Jippi.

Underskatta aldrig...

...ett varmt bad. Alla njuter av det. Titta bara här


Roligt inlägg

Läste ett roligt inlägg på en blogg igår. så här lyder det

Idag på arbetet..

..råkade jag på ett namn som jag kände fick min uppmärksamhet. Det var en stackare som hette Megha Pattar.

Inlägget kommer från ansvarig.blogg.se

Ny dejt på g

Igår läs torsdag så tog en kille från Kungälv kontakt med mig. Niklas heter han. Vi pratade lite grann och pratade ännu mer idag via msn. Så nu har vi bestämt att vi ska träffas så snart jag blir frisk. Fika och bowling kommer det bli. Gissa om jag kommer åka på storstryk. Killen brukar bowla och är med i någon klubb. 31 år är han för övrigt och verkar väldigt trevlig. Så nu hoppas jag att jag blir frisk snart så jag kan gå på dejt.

Nu helg

Nu är det äntligen helg igen. Så vad ska jag göra denna helgen. Jo jag ska försöka bli kvitt min förkylning samt städa hela lägenheten som är full med byggdamm och annat trevligt. Sen blir det väl till att prata med diverse trevliga människor också. Ska se om man kanske kan få tag i Susanne också och få lite besked utav henne gällande diverse grejer.

Kort arbetsdag

Ja det blev det idag. Gick hem efter två timmar. Hade iofs inte tänkt stanna längre heller. Jag skulle bara lämna ut några jobb...hämta mina värktabletter och åka till apoteket. Så nu ligger jag hemma i sängen och försöker bli frisk och undviker att smitta mina kollegor. Typiskt är bara att de just idag kom för att kakla....när de inte varit här sen i torsdags.

Vad är det jag känner?

Jag känner en förkylning smyga sig på mig....var just och tränade och började under träningspasset känna att det gör lite ont i halsen...är jag nöjd....svar nej

Kusin vitamin

Igår träffade jag min kusin Madeleine och hennes familj när vi alla var på middag hos min moster. De har flyttat till ett nytt hus så jag får försöka ta mig dit och kolla in det. Det är ju i Lilla Edet så det är ju inte direkt jättelångt. Jag får skärpa mig.

Borttappade nycklar

Ja det var inte jag som tappat bort några nycklar utan det var Mattias. Han skrev till mig i fredags vid 23-tiden att han inte hittade sina lägenhetsnycklar och att det enda han ville var att åka hem och sova. Så som den goda vän man är erbjöd jag honom att sova här, vilket han tackade ja till. Dock är inte jag så van med att svoa brevid någon längre så jag somnade väl vid 2-tiden vaknade typ en gång i timmen och efter kl 8 sov jag väl inte så mkt heller.
Jag klagar inte det var trevligt att ha någon att ligga och mysa lite med så det väger upp sömnbristen med råge. Dessutom har jag sovit mer inatt. Så nu är jag utvilad.

Köksrenoveringen

Mitt kök är fortfarande inte klart. Helt otroligt vad segt det går. Dessutom fick jag besked om att jag får en halv hyreshöjningen denna månad pga köket. Det handlar inte om mer än 220kr, men eftersom köket ännu inte är klart och de har hållt på i en vecka nu. En vecka som jag inte kunnat använda köket pga renoveringen så tycker jag det känns helt sjukt. Ska därför ringa hyresbolaget imorgon och påpeka detta. De får nog fundera över den där avgiften ännu en gång.

Det tar sig med köket

Det tar sig med köket. Alla skåp är nu på plats samt den nya vitvarorna. Idag har luckorna kommit så de bör bli monterade imorgon. Har man tur kanske de kaklar också. Annars får jag väl hoppas att de är klara på fredag. Bilder kommer när det hela är klart. Jag hoppas även att luckorna är ljusgråa och inte vita. Lite svårt att se när de är inplastade, men Morgan var här en sväng och han tyckte inte de var vita så jag får väl lite på det.

Fisketur

Igår var jag ute och fiskade med jobbet. Kunde inte ha blivit bättre väder. Helt vindstilla och strålande solsken. Lyckades t o m bli solbränd. Fick även upp några fiskar. Det blev 3 makrillar och en vittling. De smakade mkt bra. Gör gärna om detta någon mer gång.

Löneförhandlingen

Tror jag kommer få den lön jag ville ha. Han erbjöd 1000kr mindre, men mot att jag inte är med i löneförhandligen nästa år och mitt argument om att jag gör mer än min kollega så skulle han försöka fixa det. Jag tror dessutom inte på någon löneförhöjning på 1000kr nästa år

Ingen bowling på torsdag

Skrev ju att jag ska bowla på torsdag. Det var fel...det var i oktober.

Mitt kök

Ja mitt kök ska ju renoveras och så här ser det ut just nu....Känner att jag gärna lagar till en festmåltid där.



Kan väl säga att jag hoppas de blir klara imorgon

Vad som händer i veckan

Imorgon blir det kontraktsskrivning och löneförhandling. Jag hoppas på att få upp lönen iaf 2000kr. Sen blir det att boka flyget till Thailand. 9/1-23/1 ska vi åka. På tisdag ska det fiskas med kungsbacka gänget. Ska bli kul att göra lite annat. På onsdag blir det träning På torsdag blir det tydligen bowling med jobbet. Vi ska bjuda med Skanova. Fredag blir det nog träning igen.

Mobilen ringde...

klockan 04.45 imorse. Vem ringer vid den tiden kan man undra. Jo det var Mattias som undrade om jag kunde komma och hämta honom och hans kompis. Jag var snäll och gjorde detta. På Järntorget befann de sig efter en ganska vild natt på stan. Han har dyra dryckesvaner den mannen. Han beställde in 1,5 l champagne på tre pers...varav en bara drack ett glas. Sen när jag frågade var de skulle så slutade det med att de skulle hem till mig. Så jag fick två gäster här mitt i natten. Ulf som var kompisen som var på besök från sthlm fick sova i mitt gästrum som är fullproppat med köksgrejer. Dock lyckades jag bereda en väg till sängen. Mattias fick sova hos mig, men det var nog det han hade planerat. Trevligt sällskap var det iaf.

Nu har jag precis kört hem dem också. Tänkte att det var lika bra så de inte virrar bort sig i förorten :)

Trevligt besök...

hade jag också Niklas en gammal kollega är på besök i stan så han ringde och frågade om han fick hälsa på. Han döck upp vid 18.30 ungefär så  jag bjöd honom på middag och han var väl kvar till 21.30 ungefär. Alltid lika trevligt att träffa honom. Nu måste jag bara försöka ta mig till Sandefjord och hälsa på honom någon helg. Ska se om jag inte kan ta mig dit i oktober.

Tomt kök

Igår ägnade jag kvällen bl a åt att tömma köket på grejer. De skulle komma idag för att påbörja renoveringen så jag var tvungen att tömma alla skåp. Klockan 01.00 inatt var jag klar. Då var jag jäkligt trött. Extra jobbigt var det att tömma allt när jag hade träningsvärk i ryggen. Nåja nu finns alla grejerna på golvet i gästrummet och i vardagsrummet. Förhoppningsvis blir köket klart i senast onsdag så jag kan börja bära tillbaks allt.

Det blev som det var planerat

Det blev ett besök hos Patrik. Ett trevligt sådant...övriga ord överflödiga

Ja vad ska man säga...

det finns killar som är bra roliga. Patrik är en sådan. Han skrev till mig idag på jobbet och det finns oftast bara en anledning till detta. Så jag frågade om han ville träffas. Då får jag till svar att det vore trevligt, men att han har dejtat en tjej några gånger nu så det kändes inte helt bra om han skulle träffa mig. Så jag sa att det är ju kul att det blinddaten gick bra. Jo den gick sådär fick jag då till svar....Om den gick sådär så kan man ju undra hur bra det verkar. Nåja till slut så övergick det iaf till att jo vi ska träffas ikväll. Kan väl säga att jag inte tror på att det där kommer utvecklas till något förhållande för det är ju inte första gången han funderat i de här banorna. Jag klagar dock inte...är faktiskt mkt nöjd. Hoppas bara han hör av sig snart och att han då säger att han lyckats slita sig från polarens lägenhet.

Kanske han kommer

Återigen har Mattias sagt att han ska komma och hälsa på. Han får bara se när han hinner för det är lite strul på jobbet. Ja man får väl se om det blir av. Det brukar ju inte bli det så jag har inte allt för stora förhoppningar om det hela, men det är klart att det vore ju trevligt om han dök upp.

Date på lördag

Har troligtvis bokat in mig på en date på lördag. Var en kille som tog kontakt med mig idag och frågade ganska snabbt om jag ville gå på date. Så det blir nog en fika på stan. Han gör nog saker och ting ganska snabbt för han har även varit gift och han gifte sig redan efter ett år. Tydligen har han en son på 5 år också. Så hur var det nu du sa Jessica....han är "förbrukad". Jaja en date kan man ju iaf gå på.

Idag kom det...

beskedet jag väntat på ett tag. Jag får vara kvar på Eltel. Min provanställning är slut den 15/9 och sen får jag en tillsvidareanställning. Ska på möte med chefen på tisdag för att skriva nytt kontrakt och förhandla ny lön. Idag är jag på glatt humör efter det beskedet.

Hemma igen

Då har man kommit hem från Säffle igen. Var mkt trevligt. God mat, gott vin och trevliga människor. Är dock lite seg efter helgens bravader och imorgon är det redan måndag. Längtar efter lite semester

Sovit har jag iaf gjort

Ja som jag misstänkte dök inte Mattias upp igår...nej han söp sig full ihop med någon säljare som bjöd på champagne istället. Jag är besviken. Dock kom jag ju i säng tidigt. Somnade väl runt 22.30. Vaknade till en liten sväng när Mattias skrev till mig, men det var inte länge jag orkade prata med honom. Sov sen till typ 9 men vaknade till någon gång då och då. Man kan väl säga att jag behövde sova.

Efter vår aw...

ja då ska jag troligtvis träffa Mattias. Han pratade om det igår att han skulle komma och hälsa på idag....ja Jessica jag är återigen en sorgligt svag människa :)...men jag har jävligt roligt.

Får se om han dyker upp. Har ju skett många gånger förut att han säger att han ska komma, men sen inte dyker upp.

Aw idag

Idag blir det aw. Kommer möta upp ett vad jag hoppas är ett trevligt gäng på Bryggeriet. Dock blir jag väl inte kvar så jättelänge då jag ska upp till Säffle imorgon. Men några glas vin och lite trevliga samtal ska det väl kunna bli.

Efter bion...

ja då åkte jag till Morgan och kollade på en annan film. Pirates of the Caribbean-At world´s end. Var trevligt. Och ja jag är återigen en mkt mkt svag människa. Bara så du vet Jessica.

Bio med Susanne

Ja det blev det igår. Såg på sommaren med Göran. Den var helt ok då man fick sig ett och annat skratt. Var värsta bilkön in till stan, men vi satt ju båda i den så det var ju ingen som behövde då stå och vänta på den andre. 18.45 började filmen och innan dess tog vi en smörgås som fika. Bion blev jag bjuden på också då hon hade presentkort som gick ut idag. Får bjuda igen en annan gång.

Fikan med Elly...

var mkt trevlig. Vi träffades vid 18 och jag var inte hemma förrän 23 eller nåt sånt. Satt och pratade om allt och lite till. Blev både kladdkaka och smörgås under samtalet. Kladdkakan var mycket god.


Tillgång

Ibland skulle man bara vilja ha tillgång till någon icke arbetande eller studerande kille som bara kunde dyka upp när man ville. Till vad kan man fundera på och svaret är ganska enkelt...allt möjligt.

Fika med Elly

Nu ska jag alldeles strax åka in till stan och fika med Elly. Ska bli väldigt trevligt då jag faktiskt inte har träffat henne sedan Jessica var nere vilket snart är en månad sedan. Det är dåligt riktigt dåligt att vi inte träffats på så länge. Dock kommer vi ju träffas på fredag igen när det är AW så lite ordning är det ju på oss denna veckan iaf.

Erbjudande att fundera över

Fick ett förslag av en person att gå ihop och köpa en lägenhet...ett förslag att fundera på. Och nej Susanne jag har inte tänkt flytta ihop med den personen istället. Får se imorgon hur det blir med den saken...Jag ska ha bestämt mig till dess och sen får vi se hur han vill göra.

RSS 2.0