Härliga måndag eller??

Ja då var det måndag igen. Har varit hyfsat pigg idag trots att jag somnade runt 1.30. Efter jobbet blev det även 1,5 timma på gymmet. Känner mig lite trött i magmusklerna nu så jag lär väl ha lite träningsvärk imorgon igen. Försökte får ur Morgan vad han ville ha sagt med det han sa igår. Frågade om han ville bryta kontakten. Fick inget svar på det så jag antar väl att det är typ ett ja. Jävligt konstigt hur killar ska ha svårt att säga vad de vill och inte vill. Är det så svårt att vara rak och ärlig. Tycker inte det borde vara det. Är ju inte värre än att säga att det fungerar inte jag tycker vi lägger ner detta. Eller faktiskt menar det när man säger att vi kan fortsätta som vänner. För sist jag kollade betyder inte vi kan vara vänner att man ignorerar den andre. Men det kan ju vara jag som missat något där.

Fattar ingenting

Jag börjar fan bli trött på det manliga släktet....jag menar vafan har de för problem. Satt och pratade med Morgon om vad han ville. Då får jag till svar att vi är olika som människor. Jaha det var ju ett försiktigt sätt att lägga fram sin åsikt på. Men jag kopplade ju vad han ville ha sagt med det. Då säger han helt plötsligt. Jag är inget att satsa på som förhållande och att han är dålig med damerna, men att vi kan hitta på saker som vänner.

Då jag inte gillar när folk dissar sig själv så sa jag att det är ok att du dissar mig, men du ska ju inte dissa dig själv. Dock tyckte han att han kunde det för som han uttryckte det "Jag är inte redo"

Alltså om man inte är redo varför är man då ute efter att träffa tjejer. Vilket jag även frågade. Det orkade han inte svara på utan sa bara vi droppar det just nu...natti natti.

Var det världens sämsta ursäkt eller. Är man inte intresserad av ett förhållande med någon säg då för fan bara det. Du är inte rätt person så det kommer inte bli något. Kör inte massa dissar av dig själv och den patetiska meningen. Jag är inte redo. Är man inte redo för ett förhållande då går man inte på massa dater med tjejer och man talar inte om hur gärna man vill ha någon heller.

Ska bli intressant om han har något ytterligare att säga i detta ämne

Slö söndag

Idag har det varit en riktig slödag...hade tänkt åka och träna men somnade istället. Blev ju inte så mkt sömn inatt. Efter att ha sovit i typ 3 timmar var jag fortfarande trött så det blev att kolla på lite serier istället. Nu får jag träna imorgon istället. Dock kanske det passar in bättre i schemat. Träna måndag, onsdag och söndag

Padda

Gissa om jag blev förvånad och lite smått skrämd när det inatt när jag passerade badrummet hoppade ut en padda och landade på min fot. Jag menar hur fan har den kommit in i mitt badrum. Fick iaf tag i den med ett badlakan och bar ut den igen. Dock undrar jag fortfarande hur den kom dit för inte har jag sett någon padda hoppa runt här inne och jag hoppas verkligen inte den kom ur avloppsbrunnen. Nåja jag antar att den smitit in genom altandörren och varit snabb med att gömma sig.

Jaha vad ska man säga

Jag är svar riktigt svag. Jag kan verkligen inte säga nej även när det är för mitt eget bästa. Jag behövde verkligen sova i natt eftersom jag sover så fruktansvärt lite. Gjorde jag det då....nej det gjorde jag inte. Eller jo lite sov jag ju....men jag somnade kanske vid midnatt...vaknade två timmar senare av ett meddelande på msn....som vanligt har jag inte lärt mig stänga av ljudet. Ja vem var det då som väckte mig....jo Patrik. Hur slutade det hela...jag åkte dit kl 3 i natt och har precis kommit hem. Nu får jag nog satsa på att sova en timma eller två så jag inte är helt död imorgon eller när jag ska träna sen heller för den delen.

Hänt i veckan

Har varit lat det senaste när det kommer till mitt bloggande. Har liksom inte orkat. Så vad har jag haft för mig då. Jo jag har varit på date hos Morgan...var där i tisdags. Var trevligt fick både mat och massage vilket var skönt efter mitt träningspass. I onsdags var Patrik här och hälsade på. Det var också trevligt. Igår var Morgan här och hälsade på mig och gav mig lite massage på nytt då jag hade ont i axeln. Togs tacksamt emot. Idag har jag varit på date med Ulf. Vi var ute på öarna och tittade. Kul att ha varit där. Dock var inte daten i sig någon höjdare. Han var inte min typ så nu ska man snällt och vänligt framföra det.

Allvarligt

Allvarligt talat...jag måste skärpa mig med mina sovvanor...natten till lördag somnade jag 6 på morgonen sov till 11. I lördags somnade jag typ 2 sov till 10. Igår somnade jag 2 sov till 6.30. Låter detta hälsosamt. Nej inte direkt. Det ledde till att jag somnade vid 18 tiden eller nåt sånt och sov i typ en timma. Det var väldigt skönt...men det är ju ingen bra lösning. Ska bli intressant att se hur pigg jag är imorgon när klockan ringer. Imorgon ska jag dessutom till gymmet så det kan ju bli intressant om man har noll energi. Jaja den som lever får se. Jag hade iaf en trevlig helg med många långa samtal

Mycket sen natt

ja det är vad det blev igår. Somnade nämligen klockan 6 imorse. Satt och pratade med Morgan i telefon från kl 22.30. Tiden gick mkt fort och samtalet flöt på bra. Så jag är lite seg idag, men jag fick iaf 5 timmars sömn. Idag blir det till att städa lite innan jag drar till moster på hennes 60års kalas.

Gårdagen i korta drag.

Fortfarande inte imponerad av Comhem. När jag kom hem från jobbet igår låg nätet nere igen. Åkte iväg och tränade och när jag kom hem efter två timmar på gymmet så var det igång igen, men jävlar vad segt det var. Har fortfarande inte fått något sms om att problemet ska vara åtgärdat. Har strulat sen 24/7 förutom två dagar. Dock var det väl lika bra att det var igår det stulade så jag faktiskt kom i säng och somnade tidigare än vanligt. Jag var nämligen grymt trött efter att ha sovit 6 timmar natten innan och sen ha jobbat i 4 timmar och tränat i 2. Är lite piggare idag så nu ska jag försöka återgå till mitt städande.

Grymt trött...

på mitt jävla knä. Nu har det hållt på och strulat och gjort on i en vecka. Det räcker liksom nu. Hade tänkt gå ut på en promenad, men det blir inte av tack vare att jag fått ondare igen pga att jag gått upp och ner för en trappa ett antal gånger idag. Får bli att cykla mer än de normala 45 min imorgon. Kanske får köra 75 min eller nåt sånt innan jag styrketränar

Skön helg

I lördags åkte jag till Susannes stuga som ligger mellan Uddevalla och Orust. Var riktigt skönt att komma dig. Det var riktigt lugnt och skönt och jag kände att jag kom bort från alla måsten. Vi käkade middag, drack lite vin, kollade på film och pratade massor. På söndagen tog vi en promenad ner till havet och satt och njöt av utsikten medan vi satt och pratade på en klippa. Jag njöt för fullt. Tyvärr gick tiden väldigt snabbt och det var dags att lämna det för att återgå till verkligheten där jobbet väntade idag. Längtar redan efter nästa helg som jag hoppas blir lika skön. Kan nog säga att hon kommer få besök av mig någon mer gång där uppe

Skaldjur

Idag (läs fredag) åkte jag upp till Ed för att åka till min kompis på kräftskiva. Blev lite kräftor och räkor med henne och hennes familj i deras sommarstuga. Var varmt och skönt, skaldjuren goda och mycket trevligt. Blir dock inget långvarigt besök här uppe då jag ska ner till Uddevalla imorgon för att hälsa på Susanne i hennes sommarstuga.

Ola ut Ulf och Morgan in

Har lagt ner Ola. Blev så igår utan att gå in för mkt på detaljer. Istället så pratar jag med Morgan och Ulf. Får se vad det kan leda till. De verkar iaf trevliga båda två.

Skotest

Idag testade jag att jogga/promenera i mina gamla tenniskor. Jag kom fram till följande. De är bättre att gå i men jävlar vad hård sula det är när man ska jogga. Fick ont i knät så nu är jag inte nöjd. Får bli att ta de gamla när jag ska jogga för det är inte skönt att få ont. Nu hoppas jag det går över till imorgon då jag ska till gymmet. Ola har inte hört av sig ännu så jag räknar med att det inte är imorgon vi ska träffas.

Helgen

I helgen var Jessica på besök. Det blev shopping, bio och mer shopping. Massor av pengar försvann. Synd att det är långt kvar till nästa lön. Även i helgen lyckades jag få in några träningspass. Var bara att ta sig upp ganska tidigt och smita ut innan det var dags för shoppingen. I fredags blev det även middag med Rosmarie och Elly. Var mkt trevligt. Det jag la mina shoppingpengar på i helgen var mestadels träningskläder, men även två vanliga överdelar och några mattor till gästrummet.

Ola

Nu vet jag att min senaste bekantskap heter Ola. Han verkar faktiskt ganska trevlig och jag hoppas vi kommer träffas i mitten av nästa vecka. Nu tänkte jag även bli lite mer seriös i våra samtal och fråga ut honom lite om hans drömmar för framtiden etc så får vi se hur han reagerar på det.

Gymkort

Idag har jag varit duktig och köpt mig ett gymkort så nu är jag 4600 kr fattigare, men förhoppningsvis så blir man lite mer vältränad och inte riskerar att få mer problem med axlar och rygg. Körde ett pass på kanske en timma och räknar nu med att ha träningsvärk imorgon.

Sååååååååå trött

Är så trött så jag skulle kunna somna nu...men då är frågan skulle jag lyckas sova tills jag ska upp till jobbet. Tror svaret på det är: Nej troligtvis inte. Därmed är det bäst att försöka låta bli att somna nu och kanske satsa på att somna vid 22 istället.

Inneboende

Ja det lutar det åt att jag ska få en. Fick iaf frågan igår om hur jag såg på det hela. Jag hoppas verkligen hon flyttar hit till götet. Det är ju så långt till Karlshamn. Självklart kan hon få bo här. Vad vore man för vän annars.

Middag

Lutar åt att jag ska på middag hemma hos en kille jag börjat prata med på SD. Vet dock inte än vad han heter, men jag har ställt frågan nu iaf. Får bara se när det kan passa. Jag får väl försöka se till att inte planera något den dagen som passar honom. Undrar jag om han är en bra kock

Planerna för veckan

Jag ska äntligen klippa och färga håret imorgon. Ska bli trevligt att få det avklarat igen. Sen ska jag fixa ett träningskort på torsdag och komma igång på gymmet. På fredag kommer Jessica och då blir det även att vi ska in och träffa några kompisar i stan för att käka lite och dricka lite vin. Sen blir det väl shopping på lördag och på söndag blir det även att vi ska träffa Susanne en sväng. Så veckan är bokad

Dagen har väl varit sådär

Inatt sov jag bara så dåligt. Somnade väl runt 1 och vaknade 4.30 och då snurrade bara tankarna i skallen på mig. Vet inte hur lång tid det tog för mig att somna om, men jag var ju inte pigg när klockan ringde. Sen började jag blöda näsblod när jag skulle åka till jobbet. När jag väl kom till jobbet tog det mig 40 min att äta upp min macka för jag mådde inte jättebra. Var inte ens hungrig när det var dags för lunch, men fick ju äta ändå. Som tur var blev jag bättre så jag tog en runda i skogen nu när jag kom hem. Dock joggade jag delar av den eftersom jag tycker det är jäkligt tråkigt att bara gå den. Så nu är det dags för lite energipåfyllning så kroppen kanske är lite piggare imorgon.

Sköna lördag

Har varit otroligt skönt att vara ledig idag. Hade tänkt åka in till stan med får ta det imorgon istället. Idag har jag tvättat, städat och målat lite. I övrigt har jag pratat lite med Mattias....haft lite kommunikation med en ny kille på sd som verkar trevlig. Får se vad det kan leda till. Imorgon ska jag försöka hitta en födelsedagspresent till Jessica sen blir det nog en sväng ut på min runda.

RSS 2.0